به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، سید روح الله میرامینی امروز در نشست آشنایی شرکت های منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاهی پیام با خدمات و امکانات صندوق توسعه فناوری های نوین که در راستای اجرای تفاهم نامه منعقده با حضور مدیران ارشد این دو نهاد و مدیران شرکت های مستقر در این منطقه ویژه اقتصادی برگزار شد، با ارایه گزارشی از زمینه های مختلف فعالیت این مجموعه افزود: صندوق توسعه فناوری های نوین از سال ۱۳۸۶ با هدف تامین مالی شرکت های دانش بنیان و فناور پا به عرصه فعالیت گذاشت و اکنون پس از ۱۴ سال تجربه در این حوزه در بسیاری از شاخص ها دارای رتبه نخست در بین صندوق های پژوهش و فناوری است.
وی با تشریح نحوه فعالیت و ابزارهای تدوین شده در این نهاد برای مدیران شرکت های موجود اظهار داشت: در حال حاضر صندوق علاوه بر عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی در اعطای تسهیلات، با ۱۳ بانک تفاهم نامه همکاری دارد و پس از ارزیابی تخصصی شرکت ها، برای آنها ضمانت نامه بانکی صادر می کند.
میرامینی با ارایه آماری از عملکرد صندوق در حوزه های مختلف فعالیت یادآور شد: صندوق توسعه فناوری های نوین علاوه بر نظام بانکی، در بین دستگاه های اجرایی و کارفرمایان نیز معتبر است. همچنین علاوه بر ارایه خدمات تخصصی، در تامین مالی شرکت های دانش بنیان و فناور و همچنین استفاده از ابزارهای تامین مالی جمعی فعالیت دارد. ضمن این که در مواردی همچون آی تی بیس کردن صندوق های پژوهش و فناوری و ارتقای سیستم های بانکی نیز فعالیت می کند.
در این نشست همچنین غلامرضا حمیدی معاون منطقه ویژه اقتصادی پیام درخصوص تفاهم نامه منعقد شده بین این دو نهاد در خرداد ماه سال جاری گفت: در حال حاضر منطقه ویژه اقتصادی پیام با ۲۶۰ شرکت قرارداد سرمایه گذاری منعقد کرده است که تا به امروز ۱۳۰ شرکت در منطقه مستقر شده اند.
وی با تاکید بر وجود نیازهای عمومی کسب و کارها در این منطقه و ضرورت پاسخگویی مناسب به شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام عنوان کرد: پس از بررسی های صورت گرفته و رصد نهادهای موجود در این حوزه، به سراغ صندوق توسعه فناوری های نوین رفتیم تا بخشی از نیازهای ما و شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام را پوشش دهد و در این راستا تفاهم نامه همکاری در حوزه های عمومی و تخصصی بین منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاهی پیام و صندوق توسعه فناوری های نوین امضا شد.
در ادامه این نشست مواردی همچون نحوه ارزیابی شرکت ها، روش های تامین مالی شرکت ها، انواع وثیقه های قابل قبول، ارایه خدمات ارزی و بیمه ای، قوانین و مقررات مربوط به انواع شرکت های دانش بنیان و سایر دغدغه ها از سوی مدیران شرکت های منطقه ویژه اقتصادی پیام مطرح شد. این دغدغه ها از سوی مدیران صندوق توسعه فناوری های نوین ضمن بررسی تخصصی پاسخگویی و رفع دغدغه شد.
تفاهم نامه همکاری مشترک بین منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام و صندوق توسعه فناوری های نوین ۲۵ خردادماه سال جاری به منظور ارائه خدمات مالی و اعتباری از جمله اعطای تسهیلات و ضمانت نامه به شرکت های مستقر در این منطقه به امضا رسید که در این نشست زمینه های توسعه همکاری به بحث و بررسی گذاشته شد.