به گزارش ایرنا از روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، نخستین جلسه میز گردشگری نان و شیرینی با هدف هویتبخشی و برندسازی شهرها با حضور سیدمصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی و با حضور جمعی از اساتید، صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی تشکیل شد.
فاطمی در این نشست که در محل موزه رستوران رفتاری برگزار شد، بر نظامدهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی غذا یا فودبلاگرها تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه پرداختن موضوعات مربوط به شاخههای گردشگری با راهاندازی و فعال کردن میزهای تخصصی یکی از اصلیترین برنامههای دفتر توسعه گردشگری داخلی به شمار میآید، از این رو میز گردشگری نان و شیرینی به عنوان زیر مجموعه گردشگری خوراک، با برگزاری نخستین جلسه رسماً فعالیت خود را آغاز کرده است.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: آموزش و افزودن تعداد راهنمایان تخصصی گردشگری خوراک به عنوان اولویت اصلی و نیز نظامدهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی خوراک یا فودبلاگرها یکی از نیازهای اصلی در رشد و توسعه گردشگری خوراک به عنوان محصولی نوپا در صنعت گردشگری کشور به شمار میآید.
تنوع نان و شیرینی و هویتبخشی و برندسازی شهرها
فاطمی با بیان اینکه میز گردشگری نان و شیرینی همانند سایر میزها با مدیریت بخش خصوصی هدایت خواهد شد؛ تاکید کرد: با فعال کردن کارگروههای مختلف زیر مجموعه هر یک از میزها موضوعات تخصصی به صورت پروژهمحور در میان جامعه تخصصی و مخاطب اصلی پیش خواهد رفت.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی با اشاره به اینکه هر یک از شهرهای کشورمان دارای هویت، صدا، مزه، طعم و حتی بوهای متمایزی هستند؛ افزود: وجود طیف گسترده و متنوع نان و شیرینی یکی از راههای هویتبخشی و برندسازی شهرها به شمار میآید که با تلفیق این موضوع به گردشگری میتوانیم به افراد، مکانها، روشهای طبخ و حتی زمانهای پخت هویت و معنای دوباره دهیم و با ورود آنها به این صنعت سبز، محصولی دیگر برای جذب گردشگران معرفی و زمینه آشنایی هموطنان با فرهنگ، آداب و آیینهای ایرانی را فراهم آوریم.
همچنین در این نشست اساتید، صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی حاضر بر تدوین نقشه راه گردشگری خوراک در بازه زمانی تعریف شده و ممارست در پیشبرد برنامهها، ایجاد این نقشه گردشگری، توسعه محصولات این نوع گردشگری، توسعه درونزا و پایدار مقاصد، ایجاد جذابیت، تمرکز و رقابتپذیر کردن زنجیره فعالیت، نیازسنجی و ارزیابی گردشگری از نگاه گردشگری خوراک، استانداردسازی و تعریف نشان برای مقاصد و در نهایت استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی مربوطه تاکید کردند.