سید محمود طاهری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: وضعیت تردد وسایل نقلیه سبک در ورودی و خروجی استان نیز در مقایسه با ۲ سال گذشته که با محدودیتهای تردد به دلیل شیوع ویروس کرونا مواجه بودیم، ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش یافته است.
وی با تاکید بر لزوم مدیریت در مصرف فرآوردههای نفتی، ابراز امیدواری کرد: با تلاش دستاندرکاران تابستانی بدون کمبود را سپری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه شرکت نفت علاوه بر تامین فرآوردههای بخش حملونقل، باید کارهای ذخیرهسازی نیروگاهها و مراکز تامین انرژی برق را نیز در این ایام در اولویت داشته باشد.
طاهری به میزان افزایش مصرف بنزین اشاره و بیان کرد: میزان مصرف بنزین در فروردینماه امسال نسبت به مدت مشابه در سالهای ۱۴۰۰، ۹۹، ۹۸، ۹۷ و ۹۶ به ترتیب ۴۲، ۱۳۶، منفی ۲، ۳ و ۱۵ درصد افزایش و کاهش نشان میدهد.
وی افزود: این رقم در اردیبهشتماه نیز به ترتیب ۵۵، ۶۳، ۱۳، ۱۶ و ۲۵ درصد افزایش یافته است.
به گفته وی، در خردادماه سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰، ۲۸ درصد، در سال ۹۹، ۳۳ درصد، در سال ۹۸، ۹ درصد، در سال ۹۷، ۲۴ درصد و در سال ۹۶ نیز ۴۳ درصد رشد نشان میدهد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه قم خاطرنشان کرد: تمام امکانات را برای تامین سوخت بنزین به روشهای مختلف از جمله از طریق خطوط لوله و نفتکشهای جاده پیما بسیج کردهایم و در این مسیر نیازمند صبر و حوصله و همراهی و رعایت الزامات ایمنی شهروندان در هنگام مراجعه به نقاط عرضه هستیم.
۶۳ باب جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی در استان قم وجود دارد که از این تعداد، در ۴۱ باب سوخت سی ان جی عرضه میشود که ۲۱ باب دومنظوره و ۲۰ باب نیز تک منظوره است.