به گزارش خبرنگار ایرنا ،اصغر باقر زاده روز چهارشنبه در مراسم پایانی نخستین جشنواره ملی کوثرانه که با حضور شماری از شاعران. استادان و نویسندگان کشوری در نوشهر برگزار شد ، افزود : این جشنواره در حقیقت یک فرایند است و هر دانش آموزی که به عنوان برگزیده می شود باید از وجود او در آینده بهره برد.
وی توضیح داد: به عنوان مثال دانش آموزی که برگزیده یا شایسته تقدیر در بخش شعر و یا قطعه ادبی می شود می تواند در آینده کارگاه تشکیل دهد و به عنوان مربی فعالیت کند و یا از وجودش به عنوان استاد در کانون های فرهنگی و پرورش فکری استفاده کرد و از این ظرفیت می توان فرهنگ شعر گویی در وصف ائمه اطهار (ع ) را ترویج کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت : امروز شعر گویی در وصف حضرت فاطمه زهرا (س) به معنای خیال پردازی نیست چرا که این مساله قابلیت تبدیل شدن به متن ادبی و شعر را دارد و وزارت آموزش و پرورش هم آمادگی دارد در این زمینه هر نوع حمایتی انجام دهد و مشکلی از این حیث وجود ندارد.
دبیر جشنواره ملی کوثرانه هم در این مراسم گفت : از مجموع ۸۰۰ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره ، ۱۴ اثر در بخش شعر و نثر برگزیده و ۲۱ اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شد.
خدیجه سام دلیری با اظهار این که فراخوان برگزاری این جشنواره با موضوع سیره و شخصیت والای حضرت فاطمه الزهرا (س ) و گرامی داشت مقام مادر و نیز ارائه آثار در زمینه تمام قالب های شعری ، قطعه ادبی نثر ، شعر محلی با گویش مازنی با همکاری اداره آموزش و پرورش نوشهر منتشر شد و تا ۲۰ دی ماه ادامه داشت ، افزود : از مجموع آثار ارسالی بیش از ۵۰۰ اثر مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.
در این جشنواره شاعرانی چون افشین اعلا ، علی کفشگر و امیر اعظمی ، اشعاری در وصف ائمه اطهار (ع ) به ویژه فاطمه زهرا(س) سرودند.
در پایان این جشنواره در بخش شعر ۶ ففر برگزیده و ۱۱ نفر شایسته تقدیر شدند . در بخش قطعه ادبی نیز هشت نفر برگزیده و ۱۰ نفر شایسته تقدیر شدند. به افراد برگزیده لوح تقدیر ، تندیس و نیز یک میلیون تومان وجه نقد و به نفرات شایسته تقدیر نیز لوح و ۵۰۰ هزار تومان وجه نقد پرداخت شد.