شعبه اختصاصی شرکتهای دانشبنیان و خلاق در محل مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به دعاوی تجاری و شرکتهای دانشبنیان و خلاق با هدف رسیدگی به دعاوی حقوقی شرکتهای دانشبنیان راهاندازی شده است.
این شعبه جمعآوری سوابق پروندههای مربوط به شرکتهای دانش بنیانی که مشکلات حقوقی دارند را هدف قرار داده است تا در یک فرآیند تخصصی در حوزه حمایت از تولید ایرانساخت مشکلات این شرکتها مورد رسیدگی قرار گیرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور در این مراسم به همکاری و همراهی همیشگی قوه قضاییه با زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور اشاره کرد و گفت: قوه قضاییه در چند سال اخیر یکی از همراهان همیشگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده و حمایت های ویژهای از تحقق اقتصاد دانش بنیان و توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور داشته است.
ستاری ادامه داد: در حال حاضر هفت هزار شرکت دانش بنیان و خلاق در کشور فعالیت می کنند و تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان و نامگذاری امسال به نام «تولید، دانشبنیان؛ اشتغالآفرین» زمینه توسعه فعالیت این شرکت ها را به خوبی فراهم کرده است، امروز فضا برای فعالیت شرکت های دانش بنیان مناسب تر شده است.
وی افزود: افزایش تعداد و فعالیت شرکت های دانش بنیان وظایف قانونی دولت برای حمایت از این مجموعه ها را بیشتر می کند و باید ضوابط و امکانات برای توسعه فعالیت آنها افزایش یابد. ایجاد شعب تخصصی برای رسیدگی به مشکلات و چالش های شرکت های دانش بنیان در کشور یک ضرورت است و باید تعداد آنها بیشتر شود.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رییس بنیاد ملی نخبگان در این مراسم یادآور شد: قوه قضاییه پایه اصلی توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور است. این مجموعه هم می تواند بازار بزرگی برای این مجموعه ها ایجاد کند و هم حمایت های ویژه قانونی از آنها داشته باشد. ایجاد این شعب هم گامی موثر و بزرگ در همین مسیر است.98878