کرمانشاه- ایرنا- جامعه ایثارگران کرمانشاه در آستانه سفر رییس جمهور به استان، مهمترین مطالبات خود را اجرای قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مانند اشتغال فرزندان ایثارگر، همچنین اعمال حق مناطق جنگی برای ایثارگران بازنشسته و افزایش حق پرستاری تشکیل کمیسیون های پزشکی عنوان کردند.

به گزارش ایرنا، یکی از محوری اصلی سفرهای رییس جمهور به استان ها، دیدار مستقیم و بلا واسطه با مردم، اقشار مختلف جامعه، بنگاه های اقتصادی، نهادهای فرهنگی و اجتماعی است، که از نزدیک با مطالبات، مشکلات و درخواست های آنان آشنا شود و برای رسیدگی به آنها، دستگاه های اجرایی را مکلف کند.

 در این میان تمام دستگاه های اجرایی، ارگان ها، نهادها، سمن ها، اقشار صنفی و اتحادیه ها، گروه های مردمی تمام تلاش و کوشش خود را می کنند، با رییس جمهور دیدار و مطالبه به حق خود را برای رسیدگی به گوش او  برسانند.

ایثارگران استان کرمانشاه نیز مانند دیگر اقشار جامعه مطالباتی از رییس جمهور دارند و انتظار دارند به این خواسته های آنها توجه جدی شود.

 واگذاری مدیریت شرکت خانه سازی ایثار به جانباران مهم ترین خواسته ایثارگران

رییس مجمع پیام آوران ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مهم ترین درخواست ایثارگران ( جانبازان ) استان کرمانشاه را واگذاری مدیریت شرکت خانه سازی ایثار به جانبازان اعلام کرد و گفت: تمام سهام این شرکت متعلق به جانبازان است اما جانبازان ۲۴ سال از آن بی اطلاع بودند، و در این مدت هیچ سود و سهامی نیز به آنها تعلق نگرفته است.

«نورالله موسوی» در ادامه افزود: مدیریت این شرکت توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران خلاف قانون است زیرا با قانون منع بنگاه داری ارگان های دولتی مغایریت دارد، لذا از رییس جمهوری می خواهیم این حق به ایثارگران ( جانبازان) استان باز گرداند.

وی همچنین اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران را یکی از دغدغه های جدی دیگر جامعه ایثارگر استان دانست و افزود: متاسفانه مصوبه ۲۵ درصد جذب ایثارگران در ارگان های دولتی اصلا رعایت نمی شود.

موسوی یکی دیگر از مهم ترین درخواست های جامعه ایثارگران استان کرمانشاه را لحاظ شدن، حق مناطق جنگی برای بازنشسته های ایثارگر عنوان کرد و جالب دانست این حق برای کسانی که مستقیما در جنگ حضور داشته اند لحاظ نمی شود اما برای شاغلان که در جبهه حضور نداشته اند لحاظ می شود.

رییس مجمع پیام آوران ایثار استان کرمانشاه همچنین یکی از مطالبات جدی ایثارگران را اعمال مصوبه افزایش حق پرستاری جانبازان و همچنین مصوبه حق خرید خودرو جانبازان اعلام کرد و ابراز امیداوری کرد در سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه این مطالبات به حق جامعه ایثارگران استان پیگیری شود.

اجرای قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران خواسته دیگر است

«حشمت الله جهانگیری» جانباز ۵۵ درصد و آزاده سرافراز کشورمان نیز در گفت و گو با ایرنا، مهم ترین مطالبه جامعه ایثارگران را اجرای قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران عنوان کرد و گفت: متاسفانه این قانون در کشور به صورت ناقص اجرا می شود، زیرا طبق این قانون باید ۲۵ درصد سهمیه اشتغال های ارگان های دولتی به ایثارگران و فرزندان آنان اختصاص یابد که اصلا این طور نیست و بسیاری از فرزندان ایثارگران با وجود تحصیلات عالی بیکار هستند.

وی همچنین اجرای مصوبه افزایش حق پرستای ایثارگران را یکی دیگر از مطالبات قانونی و به حق جامع ایثارگران دانست و گفت اما امسال با وجود این همه گرانی، تورم فشار سخت معیشتی هنوز این امر اتفاق نیفتاده است.

جهانگیری بیان داشت: در گذشته سفر ایثارگران و جانبازان با شرکت های هواپیمایی و قطار نیم بها بود، اما متاسفانه امروز این حق، آزاد شده اگر دوباره نیم بهاء تغییر کند، کمک بزرگی به جامعه ایثارگران است.

این جانباز ایثارگر در ادامه با اشاره به بالا رفتن سن جانبازان و بیشتر شدن بیمارهای مختلف آنان، یکی از خواسته های اصلی جامعه ایثارگران را تشکیل کمیسیون های پزشکی حدقل ۲ سال یکبار برای درصد بندی جانبازان برشمرد.

یارانه بسیاری از ایثارگران مسدود شده است

«صفر کشتمانه» یکی دیگر از جانبازان ۶۵ درصد و صعب العلاج استان کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا، گفت: یارانه معیشتی بسیاری از ایثارگران به دلیل داشتن ماشین و واحد مسکونی قطع شده، یا مسدود شده و این اصلا با توجه رشادت، ایثار و خود گذشتگی که آنان در جبهه های جنگ داشته اند غیر منطقی است که امیدواریم در این سفر معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به این موضوع رسیدگی کند.

وی در ادامه بیکاری فرزندان ایثارگران را با وجود تحصیلات دانشگاهی یکی از دغدغه های اصلی و معضل جامعه ایثارگران استان کرمانشاه عنوان کرد و بیان داشت: بنده سه فرزند تحصیل کرده بیکار دارم، چرا مصوبه جذب استخدام ۲۵ درصد فرزندان ایثارگران در کشور اجرا نمی شود و همه چیز در حد شعار و تبلیغات در سطح جامعه می مانند.

کشتمانه نیز اعمال مصوبه افزاش حق پرستاری جانبازان را یکی از مطالبات ضروری و به حق آنان عنوان کرد و خواستار توجه رییس جمهور به اجرای این مصوبه شد، و اظهار داشت: روز به روز جسم ایثارگران به دلیل کهولت سن فرسوده تر می شود، اجرای قانون می تواند کمک شایانی در حق آنان باشد.

کرمانشاه ۳۰ هزار نفر ایثارگر دارد

به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

آیت الله سید ابراهیم رییسی رئیس جمهور به همراه ۱۰ تن از وزرای دولت سیزدهم در بیست‌وهشتمین سفر استانی دولت روز پنجشنبه‌ ۲۳ تیرماه به منظور بررسی مشکلات و مسایل استان کرمانشاه به این خطه سفر می‌کند. دیدار با مردم شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان دیدار با اقشار مختلف مردم استان در ورزشگاه حضرت امام (ره) کرمانشاه از برنامه های رییس جمهور در این سفر یک روزه است.

اعضای هیات دولت که در این سفر رییس جمهور را همراهی می کنند، به نمایندگی از آیت الله رییسی در شهرستان های مختلف حضور می یابند و مشکلات مردم را در حوزه های مختلف بررسی می کنند. نتایج این بررسی ها در شورای اداری استان کرمانشاه که به ریاست رییس جمهور تشکیل می شود، مطرح و برای رفع آنها اعتبارات مناسب مصوب می شود.