تهران- ایرنا- مدیرکل هنرهای نمایشی کشور گفت: ما از نمایش تلفات و آثار دیگر اینچنینی با موضوعات تاریخی را حمایت معنوی و مادی می‌کنیم تا جوان‌ها بتوانند آثار فاخرتر و ماندگارتری ارائه کنند.

به گزارش ایرنا، کاظم نظری با حضور در تماشاخانه ایرانشهر پس از تماشای نمایش تلفات بیان هنرمندانه وقایع دوره‌ای سخت از تاریخ معاصر ایران، توسط علیرضا معروفی نویسنده این اثر را کاری دشوار و هوشمندانه توصیف کرد و بیان کرد: طراحی و کارگردانی این نمایش توانست مخاطب را جذب کند و تاریخ شفاهی ظلمی که توسط یک فرد به جامعه انجام‌شده بود به خوبی بیان شد. 

وی با اشاره به بازی‌های خوب و کارگردانی تاثیرگذار این اثر نمایشی افزود: این نوع نگاه و روایت، جذابیت و تازگی داشت. جوان‌هایی که در این نمایش حضور دارند هیچکدام تجربه جنگ و حضور منافقان و مسائلی که مقطعی در تاریخ شفاهی کشور اتفاق افتاده را ندارند و این مشکلات را تجربه و لمس نکرده اند اما دغدغه‌مند هستند و در فضایی خلاقانه این موضوع را ارائه دادند. 

مدیرکل هنرهای نمایشی کشور خاطرنشان کرد: این گروه جوان، با طراحی و کارگردانی خلاقانه در فضایی خالی بهترین موقعیت‌ها را ایجاد کردند که افرادی چون من که این وقایع را به چشم دیده‌ایم کاملا فضا را درک کردیم و همچنین توانستند وقایع را در ذهن افرادی که آن روزها را ندیده‌اند، به درستی و آرام آرام تزریق کنند تا مخاطب متوجه فجایعی که اتفاق افتاده بود بشود و موضوع به خوبی در ذهن تماشاگر تصویر شد. این نشان‌دهنده هوش و استعداد و توانمندی همین جوان‌هایی است که ثروت این مملکت هستند و باید حمایت بشوند و شرایط و بستر تولید آثار دیگر را هم برایشان فراهم کنیم.

نمایش تلفات در مورد دختری جوان است که بعد از چهارده هزار و ششصد روز، به بهانه کشیدن پرتره پیرمردی، به پاریس، خیابان چرچیل، پلاک هفت می‌رود و...