تهران- ایرنا- یک سال‌ونیم پس از دخالت برخی افراد «چسبیده به ورزش» در انتخابات فدراسیون فوتبال و حضور ناگهانی «شهاب‌الدین عزیزی خادم» در راس فوتبال، همین افراد برای مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال وارد کارزار شده‌اند.

به گزارش ایرنا، در شرایطی که دوره مدیریت یکی از مدیران بازمانده از دولت قبل در ورزش به پایان رسیده و او تنها به خاطر وقت‌کشی‌های انجام شده هنوز در ورزش حضور دارد، برخی اخبار حاکی از ورود وی به عرصه انتخابات فدراسیون فوتبال است.

در روز آخر ثبت نام انتخابات فدراسیون فوتبال، سایت فدراسیون در خبری رسمی اعلام کرد که یکی از مدیران فعلی فدراسیون فوتبال برنامه‌ای برای حضور در انتخابات ندارد و او پس از پایان انتخابات به عنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون به کارش ادامه خواهد داد اما ساعتی پس از این خبر رسمی، سایت فدراسیون اعلام کرد با توجه درخواست‌های مطرح شده، وی به عنوان نامزد ریاست فدراسیون فوتبال وارد کارزار انتخابات شده است.

دقایقی پس از موضع جدید و حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال، یکی از خبرنگاران ورزشی فعال در توییتی اعلام کرد که ورود یکی از مدیران فدراسیون فوتبال در انتخابات به خواست مدیر بازمانده از دولت قبل انجام شده است. او در این توییت نوشت: «یکی از مدیران فعلی فدراسیون که از صبح ۳۰ بار گفت برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال میام، نمیام، سرانجام با تاکید و پیگیری شخص مدیر بازمانده از دولت قبل که معلوم نیست چه از جان فوتبال می‌خواهد سرانجام در انتخابات شرکت کرد، گرچه هیچ اقبالی از سوی اعضای مجمع ندارد». این خبرنگار همچنین در توییتی دیگر به سابقه این مدیر در «دخالت مستقیم» او در ریاست عزیزی خادم اشاره کرد و به خاطر ورود این‌چنینیِ این مدیر اصلاح‌طلب به انتخابات فدراسیون فوتبال، از دولت انتقاد کرد.

حالا ۴۸ ساعت پس از روز پرالتهاب فوتبال و فروکش کردن غبارهای تردید، اخبار حکایت از این دارد که گمانه‌زنی‌ها درباره ورود این مدیر بازمانده به عرصه انتخابات فدراسیون فوتبال و کاندیداتوری دقیقه ۹۰ یکی از مدیران فعلی فدراسیون، بی‌ارتباط نیست و او که از آینده خود در مدیریت ورزش ناامید شده، اکنون با خواست یکی از مدیران ارشد ورزش و تحریک‌های انجام شده، وارد انتخابات شده است.

این مدیر بازمانده که هنوز پاسخی به ابهامات نقشش در ورود عزیزی خادم به فدراسیون فوتبال نداده و بعد از افتضاح رخ‌داده در فدراسیون فوتبال پای خود را به طور کامل از این موضوع کنار کشید، حتی برای مهره‌چینی بیشتر و مهندسی دقیق انتخابات در روز آخر ثبت‌نام‌ها شخصا با حیدر بهاروند (رئیس سابق سازمان لیگ) هم تماس گرفته و از او دعوت کرده در انتخابات فدراسیون فوتبال حاضر شود اما بهاروند به او گفته چون مهدی تاج در انتخابات حاضر شده است، علاقه‌ای به رقابت با او ندارد؛ جمله‌ای که تبعاتش اخراج بهاروند از سازمان لیگ پس از سال‌ها حضور در این پست بود.

یکی از مدیران فعلی فدراسیون فوتبال هم که (بی‌توجه به سرنوشت تیم ملی در آستانه جام جهانی) تمام توانش را با هدایت و صحنه‌گردانی مدیر بازمانده برای حضور در انتخابات گذاشته، اکنون در تلاش است با از میدان به در کردن سایر رقبا با استفاده از قدرت و نفوذی که در فدراسیون فوتبال دارد، انتخابات هشتم شهریورماه را به انتخاباتی کم‌رمق و غیررقابتی تبدیل کند؛ موضوعی که می‌تواند فوتبال ایران را برای چهار سال مهم، گروگان افرادی قرار دهد که مدیریت‌شان ورزش را به این وضعیت رسانده است.

در وضعیتی که دخالت‌های انجام گرفته در برگزاری انتخابات فدراسیون‌های ژیمناستیک، سوارکاری و دوچرخه‌سواری در فاصله ۴۵ روز تا انتخابات یک نهاد ورزشی مهم، باعث کش‌دار شدن حضور این مدیر در ورزش شده و همچنین باتوجه به اینکه طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال، این نهاد ورزشی عضوی از مجمع فدراسیون فوتبال نیست، این سوال مطرح است که دخالت‌های مدیر بازمانده که از زمان حضور و تایید صلاحیت عزیزی خادم آغاز شده و تا هدایت مدیر فعلی برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال ادامه پیدا کرده، به چه دلیل است و آیا نهادهای نظارتی و امنیتی از این مسائل آگاهند یا خیر؟