زاهدان- ایرنا-رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاش گفت: طی سه ماه گذشته در شهرستان های خاش و تفتان، ۵۵۵ شغل در بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده که ۴۴۴ مورد مربوط به شهرستان خاش است.

احمد جمشیدزهی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به اهمیت تحقق شعار سال که از سوی رهبر انقلاب با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، یکی از مهمترین اهداف کمیته تخصصی اشتغال در شهرستان های خاش و تفتان تسهیل شرایط برای کارآفرینان در  راستای ایجاد اشتغال پایدار است.

وی افزود: در این راستا در سالجاری تاکنون چهار کمیته تخصصی اشتغال در شهرستان های خاش و تفتان با حضور فرماندار و دستگاه های اجرایی برگزار شده است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاش اظهارداشت: در شهرستان خاش بیشترین شغل ثبت شده توسط دستگاه های اجرایی به ترتیب به اتاق اصناف، جهاد کشاورزی، صمت و صندوق کارآفرینی امید اختصاص دارد.
وی تصریح کرد: در راستای عمل به شعار سال، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان با جدیت موضوع اشتغال را دنبال می‌کند.
جمشیدزهی بیان داشت: شهروندان می‌توانند با تهیه و تدوین طرح توجیهی مناسب از طریق ادارات مربوطه و در حوزه مورد نظر خود، نسبت به ارائه درخواست تسهیلات اقدام کنند.
وی افزود: پس از ثبت درخواست در سامانه کارا و تأیید توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تسهیلات مورد نظر از طریق بانک های عامل پرداخت می‌شود.
رییس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خاش از همکاری مشترک این اداره با کمیته امداد خاش برای افزایش ناوگان حمل و نقل خبر داد و گفت: طی مصوبه‌ای مقرر شد تا تعدادی تاکسی درون شهری و برون شهری با همکاری کمیته امداد به ناوگان حمل و نقل اضافه شود تا مردم از حیث جابجایی مشکلی نداشته باشند.
وی همچنین در خصوص ارائه تسهیلات به بانوان خانه دار افزود: این افراد که متقاضی مشاغل خانگی هستند می‌توانند با ارائه مدرک مهارت در حوزه های مختلف از طریق درگاه اینترنتی ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی نسبت به ثبت‌نام و دریافت تسهیلات بین ۵۰۰ میلیون ریال تا یک میلیارد ریال اقدام کنند.
جمشیدزهی تصریح کرد: بر اساس مصوبات ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، رشته های مشاغل خانگی در حوزه های صنایع دستی، فرش دستباف، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، عشایری، امور تولیدات گیاهی، تولیدی (صنعت و خدمات )، فعالیت های فرهنگی و هنری محسوب می‌شوند.