سنندج- ایرنا- مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری کشور گفت: امروز جشنواره دف نوای رحمت به محلی برای همگرایی همه اقوام و مذاهب تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، میلاد عرفان پور روز پنجشنبه در آیین افتتاحیه دهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت در سنندج اظهار داشت: موسیقی در آیین ما و در فرهنگ ایرانی اسلامی، می تواند هنری تعالی گرا، شورآفرین و تمدن ساز باشد که اگر در مسیر اصیل و صحیح و علمی خودش قرار بگیرد، می تواند نجات دهنده جوامع از انواع افراط‌ها و گیر و گرفت‌های رایج و متداول جوامع باشد.

وی با بیان اینکه هنر مقوله ای است که با همه حوزه ها گره خورده است، گفت: شعر و موسیقی اصولا در قرون گذشته و سال های بی شماری که از زیست مردم در این پهنه وسیع گذشته میراث دار فرهنگ ایرانی و اسلامی ما بوده اند.

مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری کشور یادآور شد: بسیار خوشحالیم که حوزه هنری کردستان به نمایندگی از حوزه هنری کشور درسالیان گذشته علمی را در این استان به نام موسیقی اصیل و علمی، به نام دف و به نام رحمت و وحدت برافراشته اند.

وی اضافه کرد: جشنواره دف نوای رحمت که شاهد برگزاری دهمین دوره آن هستیم امروز صرفا یک رویداد هنری معمول و متداول نیست بلکه به یکی از آیین‌های هنری جاافتاده و تثبیت شده درکشور و در این دیار تبدیل شده است.

عرفان پور افزود: در این جشنواره بسیاری از هنرمندان پیشکسوت، شاخص، اثرگذار و بسیاری از گروههای جوان از سراسر کشور و همـچنین کشورهای دیگر در آن حضور پیدا کرده اند.

وی اظهار داشت: جشنواره دف نوای رحمت، محل همگرایی همه اقوام و مذاهب و محل وحدت است، گویی صدای ملکوتی این ساز شگفت موجب همصدایی مردم شده و این سرمایه کمی نیست.

مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری کشور افزود: در این رویداد عظیم که کم کم در جهان شناخته شده است ما شاهد رویش و آفرینش آثاری از نوع آثار اصیل، تعالی گرا و شورآفرین هستیم که جامعه ما به آن نیاز دارد و آمیخته با زیست مردم و دردها و آرمان های مردم است.

وی اضافه کرد: این جشنواره محوری برای اجتماع قلوب و نزدیکی دل‌ها شده و یک رویداد اجتماعی با نشاط حول محور هنر و هنر اصیل است.

دهمین جشنواره بین‌المللی دف نوای رحمت ۲۳ تا ۲۵  تیر در پردیس سینمایی بهمن برگزار خواهد شد.