به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن عبداللهیان بهابادی روز پنجشنبه در همایش مسئولان و مربیان اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان یزد با اشاره به اینکه معادن و صنایع فراوانی در استان وجود دارد افزود: اگر فقط درآمد یک روز یک معدن یا کارخانه در یک ماه به بخش تربیتی و پرورشی دانشآموزان اختصاص یابد موجب ارتقای برنامهها و رسیدن به اهداف است .
وی با بیان اینکه برای جذب درصدی از عوارض معادن و واحدهای بزرگ تولیدی و صنعتی به بخش تربیتی نسل جوان در مدارس رایزنی با مسئولان استان صورت گرفته ادامه داد: در این خصوص نیاز به همکاری بیشتر مدیران ارشد و همراهی صاحبان صنایع و معادن است.
این مسئول به هجمه فرهنگی و تهدید نرم دشمنان علیه نسل جوان اشاره کرد و گفت: برای انجام هر کاری در کنار تلاش و برنامهریزی منسجم به اختصاص بودجه و حمایت مادی و معنوی مسئولان در بخشهای مختلف نیاز مبرم است که تاکنون محقق نشده است .
عبداللهیان از برنامههای مهم این معاونت را در سالجاری به خصوص در سال تحصیلی، تقویت کانونهای فرهنگی تربیتی و اردوگاههای پرورشی، تقویت تشکلهای دانشآموزی، استفاده از نیروهای مجرب به عنوان مربیان و معاونان پرورشی و حمایت از طرح های جدید تربیتی ذکر کرد.
همچنین مسئول اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استان یزد گفت: هماکنون انجمن اسلامی در ۲۰۰ مدرسه در سطح استان با حضور بیش از ۱۰ هزار نفر از دانشآموزان دختر و پسر فعالیت دارند و سالانه در برنامه های مختلف فرهنگی، تربیتی و پرورشی شرکت میکنند.
حسین میرشریف افزود: کادرسازی و نیروسازی در کنار همکلاسی آسمانی و برنامههای تشکیلاتی جزو اهداف و برنامههای مهم اتحادیه دانشآموزان است در قالب یک ساختار ماموریت دینی، ملی و انقلابی خود را با همکاری سایر مربیان و مسئولان انجام میدهند.
در ادامه این نشست به سوالات مسئولان اتحادیه انجمنهای اسلامی و مربیان یزد و شهرستانها پاسخ داده شد.
اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان از جمله سازمانهای عمومی غیردولتی است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ به دستور حضرت امام (ره) تشکیل شد و اساسنامه اتحادیه در سال ۱۳۷۴ به تصویب شورای انقلاب فرهنگی رسید.
تعداد دانش آموزان استان یزد در سال تحصیلی جاری ۲۷۰ هزار نفر است که در ۲ هزار و ۱۰۰ واحد آموزشی تحصیل میکنند.