اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تمامی ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی استان برای تکمیل چرخه واکسیناسیون کرونا آماده است.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی،«بهنام نظری» در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون ساعی اراک، افزود: تمهیدات لازم برای تسهیل در تزریق واکسن کرونا اندیشیده شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه موج جدید کرونا در سایر کشورها دیده شده و کشور ما و استان مرکزی را نیز تحت الشعاع قرار داده و حتی منجر به تغییر رنگ برخی شهرستان ها شده، بنابراین اقدامات پیشگیرانه به ویژه تزریق واکسن باید در استان سرعت بیشتری بگیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در نشست‌هایی که در هفته‌های گذشته با مسئولان بهداشت و درمان برگزار شد، از تمام ظرفیت های استان برای افزایش ایمنی با تزریق واکسن بسیج شده و مشغول فعالیت هستند.

نظری افزود: احتمال قرمز شدن برخی شهرستان‌ها وجود دارد و به همین دلیل باید از فعالیت‌های پیشگیرانه و آمادگی لازم برخوردار بود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی همچنین به گرمای این روزها اشاره کرد و گفت: به دلیل جلوگیری از حضور بیش از اندازه مراجعان به پایگاه‌ها و مراکز جامع سلامت، تمهیدات لازم اندیشیده شده است تا هم استانی‌ها کمترین زمان را در این پایگاه‌ها و مراکز منتظر بمانند.

سرعت زیاد افزایش بیماران سرپایی و بستری در استان مرکزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز در حاشیه بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی از مرکز واکسیناسیون ساعی اراک گفت: سرعت مراجعان سرپایی و کسانی که نیاز به بستری شدن دارند، زیاد شده است.

دکتر سید «محمد جمالیان» افزود: اکنون ۶۷ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات درمانی را دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: شدت بیماری اکنون زیاد نیست و خوشبختانه در این سویه، درگیری ریه کمتر گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تجربه نشان داده هر اندازه این ویروس گردش بیشتری پیدا کند، حالت تهاجمی بیشتری نیز پیدا می‌کند و شدت بیماری نیز افزایشی می‌شود.

دکتر جمالیان افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و تزریق واکسن همچنان مورد تاکید است و افرادی که ۶ ماه از دریافت واکسن آنان گذشته باید برای دریافت نوبت یادآور مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: با وجود استفاده پنج درصدی از ماسک که به ۲۰درصد در استان رسیده اما همچنان از مردم درخواست می‌شود، استفاده از ماسک به خصوص در اماکن سربسته را جدی بگیرند.

وی اظهار داشت: افرادی که جزو گروه‌های پرخطر نظیر مادران باردار، بیماران دیابتی و فشار خون و افراد بالای ۶۰ سال، هستند حساسیت ویژه تری دارند و نیاز است در رعایت پروتکل های بهداشتی توجه بیشتری داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: آمار تزریق واکسن استان مرکزی در نوبت‌های اول و دوم، بیش از ۹۰درصد و نوبت سوم  ۵۳ درصد است که آمار قابل قبولی است.

دکتر جمالیان افزود: آمار تزریق نوبت چهارم یا یادآور در روزهای اخیر که شیوع سویه جدید بیشتر شده، افزایش یافته به طوری که روزانه بیش از یک هزار نفر واکسن دریافت می کنند.

وی اظهار داشت: مرکز کلینیک ساعی واقع در خیابان هپکو فاز دو جنب مرکز بهداشت شهرستان اراک در دو شیفت کاری از ساعت ۸ تا ۱۳ و ۳۰ و شیفت عصر ۱۶ تا ۱۹  آماده تزریق واکسن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: سینوفارم، آسترازنکا، برکت، پاستو کووک، نورا، اسپایکوژن، فخراوک و کوپارس واکسن های موجود در مرکز واکسیناسیون کلینیک ساعی هستند و نیز در پایگاهای سلامت مستقر بیمارستان ها واکسن‌های کوپارس، اسپایکوژن و برکت موجود و به متقاضیان تزریق می‌شود . 

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.