به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی نهادکتابخانه های عمومی استان مرکزی سیکنه خاتون مهدیان پور در دومین دوره آیین «از تبار قلم» افزود: از تبار قلم در راستای رویکرد نهاد کتابخانههای عمومی کشور برای دومین سال متوالی برگزار می شود.
وی اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم به قلم یاد میکند که نشان دهنده جایگاه ارزشمند قلم در زندگی و جامعه ما دارد.
سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی گفت: سخنان بزرگان دین و امام خمینی(ره) در مدح قلم وظیفه ما را در حفظ و پاسداشت ارزش قلم و قلم به دستان را سنگین تر میکند.
شاعر و نویسنده دلیجانی نیز در این آیین با قدردانی از نهاد کتابخانههای عمومی کشور در برگزاری ویژه برنامه «از تبار قلم» گفت: امید است با برگزاری چنین برنامه هایی، کتابخوانی و فرهنگ انس و الفت با کتاب روز به روز بیشتر رواج پیدا کند.
پاییز رحیمی ، ابتکار نهاد کتابخانههای عمومی کشور در راه اندازی محافل ادبی در تمامی استانها و شهرستانها را ارزشمند دانست و افزود: جلسات حافظ خوانی، مثنوی خوانی و خوانش متون ادبی کهن در کتابخانههای عمومی شهرستان دلیجان برگزار می شود .
وی خاطرنشان کرد: فضای مجازی فرصت مطالعه و خوانش متون فاخر را گرفته است و یکی از وظایف ما در محافل ادبی ترویج و رونق متون خوانی است که با استقبال دانش آموزان همراه بوده است.
رحیمی گفت: تمام نویسندگان در برابر زبان و ادبیات فارسی مسئولیت سنگینی دارند و این گنجینه ارزشمند باید به نسل آینده منتقل شود.
شاعر و نویسنده اهل دلیجان گفت: کودکان و نوجوانان بهترین امانتدار در زمینه پاسداشت ادبیات هستند و کتابخانه های عمومی نیز با اقدامات خلاقانه در این مسیر پیشرو است.
به گزارش ایرنا، نقد و بررسی آثار پاییز رحیمی و تجلیل از این پیشکسوت شعر و نویسندگی در دلیجان، خوانش شعر و نقالی حماسی از دیگر بخش های آیین از تبار قلم بود.
«طوفان بی ملاحظه»، «دریا در آبکش»، مجموعه سه گانه «این همه گنجشک» «شعر آیینی شاعران دلیجانی» از آثار پاییز رحیمی است.