ساوه - ایرنا - یک واحد تولیدکننده دارو (شربت سانستول، قرص و کپسول) عصر پنجشنبه با حضور جمعی از مسئولان در منطقه ویژه اقتصادی کاوه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت داروسازی روژین در آیین افتتاح این واحد تولیدی، گفت:با توجه به شرایط تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان لازم است که تمرکز بر توسعه تولیدات بومی قرار گیرد و این مهم در اولویت برنامه‌های مسئولان و کارآفرینان باشد تا در این جنگ اقتصادی نیاز کشور تامین شود.

روح الله مهدوی ادامه داد: برای خروج از شرایط رکود اقتصادی، نخست باید نسبت به ارتقای کیفیت تولید با شرایط موجود در صنعت اقدام کنیم و در گام بعدی نسبت به راه‌اندازی خطوط تولید جدید منطبق با دانش روز دنیا تلاش شود و تلاش های ما در داروسازی روژین بر همین مبنا بوده است.

وی گفت: این شرکت با هدف افزایش تولیدات داخلی، بهبود شرایط زندگی بیماران و کمک به توسعه اقتصادی کشور احداث شده است.

مدیرعامل شرکت روژین دارو تصریح کرد: ساخت کارخانه در شرایط تحریم کار دشواری است اما با توجه به اهمیت رفع موانع تولید و حمایت مسئولان،  این واحد تولیدی به بهره‌برداری رسید که گامی موثر در زمینه خودکفایی تولید دارو در کشور محسوب می‌شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امروز با توجه ظرفیت ویژه کشور در حوزه دارو و درمان، باید در مسیر خودکفایی و استقلال گام برداریم تا از واردات دارو بی‌نیاز شویم.

حجت‌الاسلام محمد سبزی بیان کرد: موضوع ارز ۴۲۰۰ تومانی در بخش‌های مختلف از جمله حوزه دارو فساد و رانت هایی ایجاد کرد و مشکلات جدی به همراه داشت اما این مسأله با کمک دولت سیزدهم در حال اصلاح است و امیدواریم در آینده نزدیک حذف ارز ترجیحی محقق شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با تغییر دولت‌ها، وزرای بهداشت و کسانی که در سیاست‌گذاری حوزه بهداشت و درمان نقش دارند، سیاست‌ها و روال کار نیز به طور کلی تغییر می‌کند که این امر تبعاتی به همراه دارد.

حجت‌الاسلام سبزی ادامه داد: برای حکمرانی صحیح و تمدن محور در جامعه، باید مستقل عمل کرد و براساس سیاست‌ها تغییر وزرا نباید منجر به تغییر اهداف و رویه فعالیت در حوزه بهداشت و درمان شود.

وی عنوان کرد: بانک‌ها و متولیان امر در راستای رونق تولید و تحقق شعار سال باید از صنایع حمایت جدی داشته باشند که در این زمینه توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان امری ضروری است چراکه این واحدها با کاهش هزینه‌ها، بهره‌وری و تکنولوژی را ارتقا می‌دهند.

۱۸ شرکت داروسازی در شهرستان های ساوه و زرندیه فعالیت می‌کنند که نقش مهمی از بی نیاز شدن کشور به واردات دارو و تامین نیازهای حوزه سلامت جامعه دارند.