بندرعباس – ایرنا - رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هرمزگان گفت: بازنشسته به خدمات بیمه تکمیلی در حوزه دندانپزشکی، ویزیت، چشم، گوش، عصا و ویزیت نیاز دارد که این‌ها در بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی این استان لحاظ نشده است.

به گزارش ایرنا، ارسلان حیدری روز پنج‌شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته تأمین اجتماعی اظهار داشت: قرارداد بیمه تمکیلی به صورت متمرکز توسط کانون عالی بازنسشتگان کشوری منعقد می‌شود و همین مساله موجب شده در استان نتوانیم مشکل بازنشستگان را حل کنیم.

وی ادامه داد: البته این راه حل استانی دارد اما متأسفانه تأمین اجتماعی هرمزگان با این راهکار که می‌تواند مشکل ۴۲ هزار نفر بازنشسته و خانواده‌هایشان را که جمعیتی افزون بر ۹۰ هزار نفر را حل کند موافقت نمی‌کند.

وی اضافه کرد: راهکار هم برقراری یک بیمه با عنوان بیمه اکمل است که این نیاز به اضافه کردن یک ردیف در اداره کل تأمین اجتماعی هرمزگان دارد و شدنی هم است و هیچ مشکل قانونی هم ندارد.

رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هرمزگان ابراز داشت: یک جمله‌ای وجود دارد که گفته می‌شود به بازنشسته رو ندهید، این‌ها بایستی به این فکر کنند که روزی بازنشسته خواهند شد.

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: درمان یکی از نیازهای اصلی و اساسی بازنشستگان است و آنان به جز بندرعباس در سایر شهرستان‌ها با مشکل های فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی افزود: به عنوان مثال تأمین اجتماعی در شهرستان رودان یک درمانگاه دارد که تنها در ساعت‌های اداری و آن هم با یک پزشک به مردم خدمت می‌دهد و در شهرستان میناب هم شرایط به همین نحو است.

رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هرمزگان ادامه داد: این پزشک هم کار متخصص قلب، داخلی، زنان و زایمان و غیره را انجام می‌دهد و در کار خود به مرتبه استادی رسیده است.

حیدری با بیان اینکه یکی از پزشکان گفته کار در شهرستان‌ها برای پزشکان صرفه اقتصادی ندارد و برای روزانه ۱۰ میلیون ریال حاضر به کار در این مناطق نیستند، خاطر نشان کرد: شاید این برداشت که کارانه های پرداختی دانشگاه علوم پزشکی جذابیت بیشتری از کار در شهرستان‌ها دارد به صحت بسیار نزدیک باشد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر هم نمی‌دانیم چرا دانشگاه علوم پزشکی، پزشک در اختیار تأمین اجتماعی قرار نمی‌دهد و مسوولان هرمزگان هم در جریان همه این مسایل و مشکل های مردم در شهرستان‌ها هستند.

رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هرمزگان اشاره کرد: دستگاه رادیولوژی دیجیتال هم‌اکنون در اسناد پزشکی بندرعباس به خاطر نداشتن نیرو درحال از بین رفتن است، آیا ارزش آن را ندارد که آن را به شهرستان میناب برده تا از هزینه های مردم کاسته شده و از مردم چند شهرستان این استان از مراجعه به بندرعباس بی‌نیاز شوند.

حیدری با انتقاد از وضعیت کنونی درمانی در هرمزگان، بیان داشت: مردم هرمزگان حق دسترسی عادلانه به خدمات درمانی را دارند که معاون درمانی تأمین اجتماعی هرمزگان در حال تلاش برای رسیدن به توافق با دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است زیرا این دانشگاه از اختصاص پزشک به تأمین اجتماعی خودداری می‌کند.

وی تأکید کرد: همه این موارد و مشکل ها را بارها به مسوولان هرمزگان گفته‌ایم و آنان در جریان همه موارد قرار دارند.

رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: این کانون با حدود ۴۲ هزار عضو در سراسر هرمزگان در حال راه اندازی سامانه خدمات غیر حضوری است تا بازنشسته ها از مراجعه حضوری بی‌نیاز شوند.

حیدری افزود: امیدواریم این سامانه هر چه سریعتر راه اندازی شود و احتمال دارد ظرف ۲ ماه آینده آغاز بکار کند.

وی ادامه داد: اکنون هم برای آنکه در صف بیمارستان خلیج فارس تأمین اجتماعی جهت ویزیت پزشکان قرار نگیرند با همکاری معاون درمان این سازمان و بیمارستان خلیج فارس اتاقی تعیین شده که برای آنان نوبت گرفته و اعلام می‌کند پزشکان متخصص چه روزهایی حاضر هستند.

خواهان اجراص مصوبه شورای عالی کار هستیم 

حیدری ادامه داد: اینکه اعلام شود برای اجرای عدالت کسانی که حق بیمه بیشتری پرداخت کرده‌اند در اندازه کسانی که حق بیمه کمتری پرداخت کرده‌اند بپردازند صحیح نیست و نمی‌توانیم آن را عدالت بخوانیم.

وی اضافه کرد: هیچ خواسته سیاسی از دولت نداشته و تنها خواسته ما اجرای مصوبه شورای عالی کار است، بایستی هرکس بنا به فراخور حق بیمه ای که پرداخت کرده باید دریافتی بیشتری داشته باشد، چنانچه دولت بخواهد آن کار را انجام دهد بیمه پردازی به حداقل خواهد رسید.

حیدری خاطر نشان کرد: همه می دانیم براساس اعلام نهادهای رسمی دولتی خط فقر کشور ۱۰۰ میلیون ریال است و خودم با دریافتی ماهانه حدود ۸۵ میلیون ریال نمی‌توانم این مبلغ را تا انتهای ماه برسانم چرا که هزینه‌ها بسیار افزایش یافته و تورم برخی اقلاب به ۳۰۰ درصد می‌رسد.

وی اشاره کرد: در این شرایط کسانی هستند که ماهانه ۱۲ میلیون ریال دریافتی دارند و یا کسی را می‌شناسم که با دریافتی ماهانه ۳۰ میلیون ریال یارانه اش قطع شده است.

وی افزود: خواسته ما این است که هر کسی به فراخور پرداختی که داشته دریافتی داشته باشد، چنانچه دولت بین این گروه‌های بیمه پرداز تفاوت قابل نباشد تمایل بیشتری برای رفتن به بیمه‌های دیگر خواهند یافت، درنتیجه تامین اجتماعی از این شرایط متضرر خواهد شد و منابع درآمدی آن کاهش می‌یابد، به عبارت دیگر بیمه پردازی به حداقل خواهد رسید.

رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هرمزگان همچنین بیان کرد: یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های بازنشستگان و مستمری بگیران اجرای مصوبه شورای عالی کار است.

حیدری خطاب به خبرنگاران گفت: این شرایط برای ما بسیار سخت است، امیدوارم اگر روزی بازنشسته شوید شرایط امروز ما را نداشته باشید، اگر این گونه باشد به جد توصیه می‌کنم از هم اکنون در بیمه های شخصی سرمایه گذاری کنید چونکه هر چه تا کنون فریاد زده ایم به جایی نرسیده است.

وی با بیان اینکه اگر همین امروز مصوبه شورای عالی کار اجرا شود هیچ حرکتی انجام نخواهد شد، تأکید کرد: برخی می‌خواهند آب به آسیاب دشمن بریزیم که هیچگاه چنین نخواهیم کرد، بسیاری از بازنشستگان برای حفظ وطن و امنیت میهن جبهه رفته‌اند و این کار را هم با عشق و علاقه انجام داده‌اند و اگر لازم باشد امروز هم حاضرند این کار را انجام دهند.