زاهدان- ایرنا- آغاز نصب دوربین پلاک خوان در جایگاههای سوخت منطقه زاهدان، آمادگی ناوگان اتوبوسی برای سفرهای تابستانی مردم سیستان و بلوچستان و افزایش شاخص بهره‌مندی آب آشامیدنی روستایی استان خبرهای کوتاه شامگاه جمعه ایرنا مرکز زاهدان است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان، مدیر این شرکت شامگاه جمعه بااشاره به تشدید کنترل و نظارت بر جایگاههای سوخت اظهار داشت: در راستای اجرای طرح نظارت هوشمند در جایگاه های عرضه سوخت، نخستین جایگاه سوخت منطقه زاهدان به دوربین پلاک خوان مجهز شد.

ابراهیم پوریزدانی افزود: به منظور کنترل عرضه سوخت و مطابقت پلاک خودرو با کارت هوشمند سوخت، نصب اولین دوربین پلاک خوان در جایگاه هامون زاهدان آغاز شد و بزودی در سایر جایگاه های منطقه شروع می شود.

وی گفت: با توجه به مصوبه شورای تامین استان و کارگروه پیشگیری و مقابله با عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی، نصب دوربین پلاک خوان در جایگاه های سوخت الزامی و مالکان جایگاه ها ملزم به نصب دوربین در جایگاه مربوطه شدند.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان افزود: در صورت استقرار سامانه دوربین پلاک خوان در جایگاه های منطقه، کنترل و نظارت هوشمند و الکترونیک در مجاری عرضه انجام و وضعیت سوختگیری خودروها تحت کنترل و نظارت بیشتر قرار خواهد گرفت که در اینصورت نیاز کمتری به نظارت فیزیکی است.

وی با تاکید بر اینکه کارت هوشمند هر خودرو متعلق به همان خودرو مشخص است و واگذاری آن به سایرین تخلف محسوب می شود، از مالکان خودروها خواست از واگذاری کارت سوخت به دیگران اجتناب کنند.

ناوگان اتوبوسی آماده سفرهای تابستانی مردم سیستان وبلوچستان 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: ۹۶۲ دستگاه اتوبوس با عمر میانگین ۱۵ سال در استان فعال هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان، تیمور باقری با اشاره به آمادگی کامل این بخش برای سفرهای تابستانی اظهار داشت: ۶۴ شرکت، موسسه و شعب مسافری در حوزه زیرپوشش این اداره کل و سه  پایانه مسافری در شهرستان‌های زاهدان، زابل و سراوان آماده ارائه خدمات به مسافران هستند.

وی بر ضرورت ایمنی سفرهای مردم تاکید کرد و اظهارداشت : ناوگان اتوبوسی استان با وجود شرایط سنی مناسب ملزم به دریافت معاینه فنی هستند و همه روزه قبل از انجام سفر نیز بوسیله مدیران  فنی شرکت های حمل ونقل کنترلهای لازم انجام می شود.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: برای اطمینان از رعایت اصول ایمنی و بهداشتی، ناوگان اتوبوسی در حین سفر و در محورهای ارتباطی نیز بصورت میدانی و دروازه ای با مشارکت  پلیس راه و کارشناسان این اداره کل کنترل می شوند.

باقری خاطر نشان کرد: سامانه ۱۴۱ به عنوان پل ارتباطی مسافران با این اداره کل بصورت شبانه روزی آماده دریافت انتقادات و شکایت مسافران است.

افزایش شاخص بهره‌مندی آب آشامیدنی روستایی سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت‌های آبی با سرعت در حال انجام است، اظهار داشت: حل مشکل آب کشور به‌ویژه مناطق محروم در اولویت دولت سیزدهم قرار دارد و این مهم با تشکیل شورای جهاد آبرسانی و تأمین اعتبارات لازم از سوی وزارت نیرو در حال انجام است.

علیرضا قاسمی گفت: شاخص بهره‌مندی آب آشامیدنی جمعیت روستایی این استان با ۲ درصد افزایش نسبت به یک سال گذشته به ۷۲ درصد رسیده است.

وی بیان کرد: آبرسانی به روستاهای نوار ساحلی کنارک و زرآباد از سد کهیر، بهره‌مندی ۲۸ هزار نفر با اجرای طرح جهاد آبرسانی و فعالیت ۲۵ جبهه کاری در طرح جهاد آبرسانی سیستان و بلوچستان از جمله برنامه های این شرکت است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان هدف از تشکیل شورای جهاد آبرسانی را اجرای یک برنامه مدون برای تسریع در تکمیل پروژه‌ها عنوان کرد و افزود: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، شاخص بهره‌مندی آب روستایی کشور تا پایان دولت به بیش از ۹۰ درصد افزایش می‌یابد که با اجرای طرح بزرگ جهاد آبرسانی این شاخص در سیستان و بلوچستان نیز به همین میزان خواهد رسید.

قاسمی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح بزرگ که عملیات اجرایی آن در عمل بعد از ماه مبارک رمضان سال جاری در استان آغاز شده، ۱۷۹ کیلومتر لوله‌گذاری صورت گرفته و در حال حاضر ۲۵ جبهه کاری در نقاط مختلف استان فعال است.