محمدخان امامی روز شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: روستا بازار محلی برای عرضه محصولات روستاییان به صورت مستقیم به بازار مصرف و ایجاد اشتغال برای آنان است.
وی هدف این روستا بازارها را معرفی توانمندیهای روستایی در حوزه تولید و ایجاد بازار مناسب برای معرفی محصولات روستاییان عنوان کرد و اظهار داشت: حمایت از تولید کننده، حذف واسطهها و ارزان بودن قیمت محصولات تولیدی از مهمترین اهداف و مزایای ایجاد روستا بازار است.
رییس تعاون روستایی شهرستان جوانرود ظرفیت های این شهرستان را در بخش های گردشگری ، کشاورزی و باغی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در این راستا روستا بازارها می توانند نقش موثری در رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و معیشت مردم ایفا کنند.
امامی افزود: علاوه بر غرفههای ثابت روستا بازارها سایر روستاییان هم میتوانند با معرفی از شرکت تعاونی روستایی محصولات تولیدی خود را حتی با حجم پایینتر به صورت خُرده در غرفههای غیر دائمی روستابازارها به فروش برسانند.
وی به دیگر طرح های تعاون روستایی در قالب نیازمندیهای شهرستان جوانرود اشاره کرد و یادآور شد: ایجاد سردخانه ۲۰ تنی متعلق به اتحادیه تعاونی های روستایی شهرستان، احداث کشتارگاه به منظور ساماندهی کشتارهای بین راهی در سطح شهرستان و همچنین راه اندازی جایگاه ۲ منظوره توزیع سوخت در شهر شروینه توسط شرکت تعاونی سفید برگ به منظور رفع مشکلات مردم این منطقه از دیگر طرح هایی هستند که با حمایت فرمانداری شهرستان و سایر ارگان های ذیربط در دستور کار اداره تعاون روستایی شهرستان قرار دارند.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.