سرهنگ فخرالدین رستمپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سال گذشته در این مدت تعداد تصادف رانندگی ۶۶۰ فقره بود، اظهار کرد: امسال ۶ مورد فوتی در حوادث رانندگی میاندوآب ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۸ درصد، متوفیان با هفت نفر ۶۷ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: همچنین میزان جرحیها با ۲۳۵ مورد بدون تغییر، مجروحان با ۲۷۶ نفر سه درصد افزایش، خسارت با ۵۲۹ مورد ۹درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه به طوری که میزان تصادفات درون شهری امسال افزایش یافته است، گفت: در سال جاری ۲ نفر براثر تصادف درون شهری در میاندوآب جان خود را از دست دادند که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
وی همچنین با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی متوفیان سوانح رانندگی درون شهری بیان کرد : میزان جرحیهای ناشی از تصادف رانندگی با ۱۴۵ مورد هفت درصد، مجروحان با ۱۵۶ فقره ۱۲ درصد و خسارت ناشی از تصادف درون شهری با ۲۰۳ مورد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از سه برابر افزایش یافته است.
فرمانده انتظامی میاندوآب همچنین با اشاره به آمار تصادفهای برون شهری اظهار کرد: امسال چهار نفر در سوانح رانندگی در جادههای میاندوآب جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۷۸ درصد کاهش یافته است.
سرهنگ رستمپور همچنین افزود: متوفیان تصادفات برون شهری با پنج نفر ۷۵ درصد، جرحی با ۹۰ مورد ۹ درصد، مجروحان با ۱۲۰ مورد ۶ درصد و خسارت با ۳۲۶ مورد ۹ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: امسال همچنین ۶۰۱ فقره انواع گواهینامه شامل پایه یکم و دوم و سوم و موتور سیکلت صادر و ۴۹۱ فقره گواهینامه تعویض و سه هزار و ۵۸۴ دستگاه وسایل نقلیه تعویض پلاک و ۸۰ دستگاه موتورسیکلت، ۲ هزار و ۸۴۸ دستگاه خودرو، ۱۵۵ دستگاه تراکتور و ۱۰۰ دستگاه تاکسی توقیف و متخلفان به دادسرا معرفی شدند.
فرمانده انتظامی میاندوآب ادامه داد: همچنین در حوزه پلیس راهور شهرستان ساماندهی خیابان امام یکی از اقدامات شاخص است که به یک معضل ترافیکی در هسته مرکزی و اقتصادی شهر تبدیل و همچنین موجب گلهمندی شهروندان شده بود که با هماهنگی فرمانداری و شهرداری در همکاری با پلیس راهور پس از تصویب در شورای ترافیک اجرا شد.
وی با بیان اینکه این طرح به صورت موقت اجرا شده و نیازمند ساماندهی بیشتر است، افزود: اکنون خودروهایی که در سمت راست خیابان امام پارک میکنند با وجود هشدارها و اطلاعرسانی های قبلی در رسانهها و نصب تابلو با چرثقیل حمل میشوند که براساس ارزیابیهای صورت گرفته اجرای این طرح تاکنون رضایت بخش بوده است.
سرهنگ رستمپور با بیان اینکه همچنین اجرای طرح پارکبانی مکانیزه از سوی شهرداری تصویب شده است، گفت: در حال حاضر زیرساختهای لازم برای اجرای آن فراهم نیست و پیگیر اجرای آن هستیم.
وی با اشاره به ساماندهی و انتقال دستفروشان خیابان شریعتی به کمربندی گفت: این هم به یک معضل ترافیکی در شهر تبدیل شده بود که در امنیت و تردد شهروندان اثر داشت و پس از مطرح در شورای تامین و ترافیک شهرستان، مقرر شد دستفروشان به صورت محله محور و با ایجاد امکانات و زیرساختهای لازم توسط شهرداری فعالیت کنند.
وی گفت: همچنین با شرکتهای حفاظتی به منظور تامین امنیت تحت عنوان نگهبان محله قراردادی منقعد شد و اکنون وضعیت خیابان شریعتی جهت تردد شهروندان مطلوب و از نظر ترافیکی مشکلی نمانده و رضایت شهروندان تا حدودی حاصل شدهاست.
وی با اشاره به اینکه در محیط اطراف کارخانه قند نیز برای ساماندهی دستفروشان توسط شهرداری با واگذاری به بخش خصوصی مکان هایی آماده شده است، گفت: در محلهای دیگر نیز شهرداری در حال شناسایی مکان هایی است که توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد که این اقدام نیز در جهت حل مشکل دستفروشی در سطح شهر مفید خواهد بود.
مرکز تعویض پلاک و انتقال سند خودروهای سنگین جنوب آذربایجانغربی در میاندوآب راهاندازی میشود
وی در رابطه با تجمیع، ساماندهی و انتقال مراکز تعویض پلاک به محل بلااستفاده پایانه مسافربری شهرستان، اظهار کرد: پیش از این مراکز تعویض پلاک در خیابان ساحلی که مسیر تفریح شهروندان و قسمت پرتردد شهر است، واقع بود و به صورت موقت در محل پایانه مسافربری تمرکز شده و براساس ارزیابیهای صورت گرفته رضایت شهروندان و ارباب رجوع را در پی دارد و هرکسی برای نصب و تعویض پلاک خودرو مراجعه میکند، کارهای خود را انجام میدهد.
فرمانده انتظامی میاندوآب همچنین در این زمینه گفت: راهاندازی مرکز تعویض پلاک خودروهای سنگین جنوب استان را در شهرستان پیگیر هستیم و در صورت موافقت فرماندهی انتظامی استان این هم در شهرستان میاندوآب در مکان جدید که پیشبینی شده با ایجاد امکانات لازم و مطابق با استانداردهای موجود راهاندازی میشود که در کاهش خطرات احتمالی جادهای و هزینهها تاثیر زیادی خواهد داشت.
میاندوآب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.