به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اکبر محرابیان روز شنبه در سفر به شهرستان دماوند در جلسه شورای اداری که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه شهرستان دماوند همواره در خط انقلاب و انقلابی گری همواره الگوی مردم کشورمان بودند، اظهار داشت: مهم ترین دلیل سفرهای استانی و سفرهای رئیس جمهور و هیات دولت، شناسایی اولویت ها و تکمیل طرح های نیمه تمام است که خوشبختانه در سطح شهرستان خیلی خوب و دقیی کارشناسی شده و تمام موارد نیز از نظر ما مورد تائید است.
وی ادامه داد: البته بدیهی است که در چهارچوب قوانین و مقررات و بودجه هایی که می توانیم تخصیص دهیم؛ اگر بخواهیم قضاوتی نسبت به بودجه های سال جاری نسبت به سالهای گذشته داشته باشیم در حوزه طرح های عمرانی و زیرساخت ها، بودجه ۱۴۰۱ رشد بسیار خوب و ارزشمندی داشت.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه زمانی بودجه های کشور ردیفی داشت که بعد از تخصیص اعتبار تمام می شد، گفت: امروز در دستگاه ها چندین حکم وجود دارد که مدیران دستگاه که تسلط به این احکام دارند می توانند از ظرفیت های بودجه به خوبی استفاده کنند.
وزیر نیرو با بیان اینکه در شهرستان دماوند کار نیمه تمام زیاد وجود دارد، خاطرنشان کرد: گرچه پس از انقلاب در حوزه های مختلف کارهای خوبی صورت گرفته ولی کار نشده نیز وجود دارد که کم کاری شده است؛ یکی از این حوزه ها، تامین آب روستایی است.
وی ادامه داد: شهرستانی همچون دماوند بعد از ۴۳ سال پس از انقلاب امروز اعلام می شود که ۳۰ یا ۴۰ روستا آب ندارد، جای شرمندگی دارد؛ برای رفع این معضل، وزارت نیرو طرح جهاد آبرسانی را در سراسر کشور آغاز کرد که در این طرح بکارگیری تمامی ظرفیت ها و فرصت های کشور برای اجرای یک طرح عظیم عمرانی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه طرحی به بزرگی طرح جهاد آبرسانی کمتر در کشور دیده شده است، گفت: ممکن است در کشور پروژه هایی وجود داشته باشد که از نظر اعتباری نیز بالا باشد ولی طرحی که در ۳۱ استان کشور در ۱۰هزار روستا آغاز شده کمتر دیده شده و یا می توان گفت نداریم.
محرابیان ادامه داد: در شرق استان تهران متاسفانه اعتباری دیده نشده بود که در این سفر اعتبارات خوبی پیش بینی شده تا در موضوع آبرسانی در شرق استان تهران بتوانیم در یک فرصت کوتاه آبرسانی کنیم.
وی بیان داشت: عمده موارد در مصوبه سفر رئیس جمهور وجود دارد که برخی نیازمند تقویت اعتبار است که با نامه نگاری به عنوان نماینده ویژه، می خواهیم که اعتبارات افزایش یابد؛ بخشی از هدف سفر تکمیل طرح های نیمه تمام است که البته معیارهایی نیز وجود دارد.
وزیر نیرو بیان داشت: طرح هایی که قرار است از ابتدا آغاز شود درصورتی که ضرورت آن بالا باشد مثل طرح فاضلاب رودهن و دماوند از نظر ما بالاترین اولویت را دارد که حتی کمتر از آب شرب نیست.
این مقام مسئول ادامه داد: امروز نمی توانیم نسبت به دفع فاضلاب بی تفاوت باشیم که باید اعتبارات لازم تخصیص یابد تا از محل فروش پساب بهداشتی سرمایه گذارانی وارد شوند و در توسعه شبکه و توسعه تصفیه خانه سرعت دهیم که بهترین نوع آب برای مصارف کشاورزی و صنعت است؛ ممکن است زمانی منابع زیرزمینی ما دچار خشکسالی شود ولی منبع پساب فاضلاب تصفیه شده بهداشتی هیچگاه خشک نمی شود.
محرابیان بیان داشت: در بسیاری از نقاط کشور طرح های فاضلاب ۲۰ تا ۳۰ سال طول کشیده است که اگر اعلام می شود ظرف دو سال این پروژه در شهرستان انجام می شود، یک اقدام ارزشمند و انقلابی است که لازم است پیگیری کنیم.
وی با اشاره به توسعه بیمارستان سوم شعبان دماوند، گفت: این مطالبه بسیار درستی است؛ خواسته ای است که حتما باید اجرا شود اما اعتبارات آن کم است که باید پیگیری شود تا اعتبارات افزایش یابد و درحداقل زمان بتوانیم این مهم را اجرا کنیم.
دولت اقتصاد شهرستان دماوند را با حمایت از تولیدکنندگان یاری کند
حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز در این جلسه گفت: اقتصاد دماوند با تولید دانش بنیان در بخش های کشاورزی و صنعتی تقویت خواهد شد که در این راستا دولت در برنامه حمایتی خود از تولیدکنندگان، جوانان دماوندی را نیز حمایت کند.
وی ادامه داد: در موضوع بهداشت و درمان شهرستان ما از بیمارستان تامین اجتماعی و یا درمانگاه آن محروم هستیم و بعد از ۴۳سال هنوز یک مرکز تامین اجتماعی که مردم رایگان درمان شوند نداریم که تقاضا می شود مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه دماوند به موضوع کشاورزان اشاره کرد و بیان داشت: در شهرستان دماوند لازم است به مشکلات و مطالبات باغداران، زنبورداران، دامداران به صورت ویژه توجه شود؛ ما در تولید سیب و عسل در کشور سرآمد هستیم ولی زنبورداران و باغداران ما با مشکلات بسیاری مواجه هستند.
حجت الاسلام فتاح دماوندی گفت: توسعه مصلی نماز جمعه دماوند که مسجد جامع است در طرح ساماندهی مزار شهدای گمنام نیازمند طرح و بودجه است؛ همچنین ساخت خانه عالم شهری و روستایی، تکمیل مساجد و حسینیه های نیمه کار از جمله زیرساخت های مهم مذهبی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تامین آب و برق پایدار برای ۵۰سال آینده شهرستان دماوند از جمله مطالبات مردمی از دولت دانست و گفت: دماوند گوشواره تفریحی، گردشگری و امنیتی تهران بزرگ است و باید زیرساخت های راه و پارک های بزرگ بحران در مواقع لزوم به ویژه بلایای طبیعی احتمالی به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.