به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دوره از مسابقات ۱۷۰ اثر هنری در بخش های خوشنویسی، تذهیب، گرافیک، خط، نقاشی، شعر و نگارگری به دبیرخانه جشنواره ارسال و همچنین ۱۴۷ شرکت کننده در بخش های تلاوت و حفظ قرآن کریم حضور داشتند که در نهایت و بعد از داوری ۷۰ نفر به عنوان برگزیده معرفی و امروز از آنها تجلیل شد.
حوزه قرآنی مورد غفلت واقع شده است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در این آیین با اشاره به اینکه فراخوان این رویداد از دی ماه سال گذشته منتشر شد و علاقه مندان آثار خود را ارسال کردند، گفت: هر کسی که برای قرآن یک قدم کوچک هم بردارد، مورد لطف و عنایت خداوند متعال قرار میگیرد لذا از همه هنرمندانی که در این مسیر لطیف و نورانی قدم گذاشته و از قدرت خلاقیت خود در مسیر قرآن بهره بردند، کمال تقدیر و تشکر را داریم.
«علی صفدری» عمر انسان را در این دنیا بسیار محدود دانست و افزود: خوشا به حال کسانی که در این مدت محدود عمر، در مسیر قرآن، عترت و اهل بیت فعالیت میکنند و باید بدانیم که هیچ چیزی جای این زمان را نمی گیرد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود حوزه قرآن را یکی از حوزه های بسیار مهم ارزیابی کرد که امروزه مورد غفلت واقع شده است و در ادامه اظهار داشت: انس و ارتباط با قرآن چهار مرحله دارد که اولین مرحله آن " آشنایی با متن قرآن " است که برگزاری چنین مجالس و محافلی به این بخش کمک میکند و در این مرحله خوشبختانه مشکلی در کشور و استان نداریم.
صفدری مساجد، موسسات قرآنی و منازل شخصی را ظرفیت های بسیار خوبی برای تحقق مرحله اول و شناساندن قرآن و آشنایی با متن قرآن دانست و در خصوص مرحله دوم هم گفت: " خواندن قرآن کریم " دومین مرحله انس با قرآن است که خود شامل چندین بخش مانند روان خوانی، معانی، مفاهیم و حفظ قرآن است که تسلط بر این مرحله نیازمند استمرار در کار قرآنی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سومین مرحله انس با قرآن، " تدبر در قرآن " که نشان از عاقبت اندیشی در امور است، در خصوص مرحله چهارم هم گفت: مرحله چهارم انس با قرآن، " عمل به قرآن " است و انس و ارتباط موثر با قرآن زمانی محقق میشود که منجر به عمل به قرآن شود.