تهران- ایرنا- «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچون بسیاری از مقام‌های این رژیم تاکید کرده، اسرائیل در سال‌های آتی کوچک خواهد شد و بین شهرک‌های غدیره و حضره قرار خواهد گرفت و برای نسل آینده باقی نخواهد ماند.

عمر دولت ائتلافی اسرائیل بالاخره به پایان رسید. دفتر  «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم دوشنبه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد ۱۴۰۱)، اعلام کرد که ائتلاف به کار خود پایان می‌دهد و کشور به زودی عازم انتخابات جدید می‌شود. با این حساب، طبق توافق قبلی، «یائیر لاپید» در مسند نخست‌وزیر موقت سر کار آمد.
این برای نخستین‌بار در ۲۱ سال گذشته است که فردی از جریان چپ میانه به صورت موقت به نخست‌وزیری می‌رسد. بنت و دو نخست‌وزیر قبلی(بنیامین نتانیاهو و ایهود اولمرت) هرچند با گرایش‌هایی بسیار متفاوت با یکدیگر، همه به جریان راست اسرائیل تعلق دارند.
ائتلاف هشت‌حزبی که بنت و لاپید تشکیل داده بودند، متشکل از احزابی بسیار متفاوت بود: از «یامینا» حزبِ بنت که جزو جریان راست و حتی راست افراطی به شمار می‌رود تا «مرتص» حزب چپ سوسیالیست و حتی یک حزب نماینده شهروندان فلسطینی‌تبارِ اسرائیل که بنا به سنت تاریخی به جنبش «اخوان­‌المسلمین» نزدیک دانسته می‌شد.
حدود دو ماه است که این ائتلاف اکثریت پارلمانی خود را از دست داده و به زحمت سر کار مانده بود. در این دوران پیش‌انتخاباتی، لاپید علاوه بر نخست‌وزیری، مسند وزارت خارجه را هم حفظ می‌کند و بنت عنوان «نخست‌وزیر علی‌البدل»‌ را یدک خواهد کشید اما منابع نزدیک به بنت به روزنامه «هاآرتص» گفتند که او شاید به‌کلی از سیاست کناره‌گیری کند. بنت و لاپید در بیانیه‌ای مشترک گفتند «گزینه‌های ایجاد ثبات» در دولت «به پایان رسیده‌ است». دولت ائتلافی به تازگی یک سالگی خود را جشن گرفته بود. آیا نشانه­‌ها خبر از نابودی و فروپاشی می­‌دهند؟

آیا اسرائیل در مسیر نابودی قرار گرفته است؟

اسرائیل در سال­‌های آتی کوچک خواهد شد و بین شهرک­‌های غدیره و حضره قرار خواهد گرفت. دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، روزنامه­‌نگاران، نویسندگان و حتی اندیشمندان صهیونیستی نیز معتقدند اسرائیل از بین خواهد رفت.سایت خبری الجزیره در گزارشی می‌نویسد: نابودی اسرائیل آرزوی بسیاری از طرفداران و حامیان فلسطین است. بسیاری به این موضوع اعتقاد دارند و نابودی اسرائیل را حتمی می‌­دانند اما در مقابل عده­‌ای این موضوع را به دلایلی همچون قدرت نظامی این رژیم، ائتلاف اسرائیل با کشورهای غربی و فروپاشی بسیاری از ارتش‌­های عربی، دست‌کم در آینده­‌ای نزدیک انکار می­‌کنند.

«سلیمان سعد ابوسته» نویسنده فلسطینی با یادآوری این موضوع در الجزیره نوشت: «شاید اگر هشدارهای مقام‌های اسرائیلی نسبت به خطر نابودی این رژیم نبود، تجزیه و تحلیل‌­ها در خصوص نابودی این رژیم را می­‌شد فاقد تحلیل منطقی دانست. به طور مثال ایهود باراک نخست­‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مقاله‌­ای ابراز نگرانی کرده که لعنت دهه هشتم، گریبانگیر اسرائیل شود و آن را به نابودی بکشاند».
بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق اسرائیل هم ۲۰۱۷ اعلام کرده بود، به منظور تضمین عمر ۱۰۰ ساله اسرائیل تلاش خواهد کرد. این امر بدیهی نیست زیرا سابقه نداشته عمر یک دولت یهودی به ۸۰ سال برسد.
نفتالی بنت نیز نسبت به چنین مساله‌­ای هشدار داده؛ «بنی گانتس» وزیر جنگ اسرائیل هم گفته است: نگرانی­‌ها از سیطره فلسطینی‌­ها بر اسرائیل در آینده به دور از واقعیت نیست. اسرائیل در سال‌­های آتی کوچک خواهد شد و بین شهرک‌­های غدیره و حضره قرار خواهد گرفت. «یووال دیسکین» ریس سابق شاباک (سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی در کشور اسرائیل) هم در این باره گفته: «اسرائیل برای نسل آینده باقی نخواهد ماند».

این فقط محدود به مقام‌های اسرائیلی نیست. دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا نیز معتقد است که اسرائیل از بین خواهد رفت. روزنامه‌­نگاران و نویسندگان و اندیشمندان صهیونیستی هم نگرانی مشابهی را در این باره ابراز کرده‌اند. «شائول آریلی» ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل گفته: «رژیم صهیونیستی در امر تحقق رویای صهیونیست­‌ها شکست خورده و در مسیر از دست دادن آن است». «آری شاویت» خبرنگار اسرائیلی هم تاکید کرده: «اسرائیل نفس­‌های آخر را می­‌کشد».

«جدعون لیوی» نویسنده صهیونیستی نیز گفته است:« کسی نمی­‌تواند فرایند نابودی داخلی اسرائیل را متوقف کند. این بیماری سرطانی به مراحل آخر خود رسیده و هیچ راهی برای درمان آن نیست». «بنی موریس» مورخ اسرائیلی هم در این‌باره تاکید کرده: «خورشید اسرائیل به زودی غروب خواهد کرد و شاهد انحلال و فرورفتن آن در گل‌ولای خواهد بود. در سال­‌های آینده اعراب و مسلمانان پیروز خواهند شد و یهود به اقلیتی در این سرزمین تبدیل خواهد شد که یا فرار می­‌کنند و یا کشته می­‌شوند».

رئیس سابق موساد: سیستم خودباختگی بزرگترین تهدید است

«تامیر پاردو» رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد تاکید کرده، بزرگترین تهدید برای اسرائیل خود اسرائیلی‌ها هستند نه ایران یا فلسطینیان. سیستم خودباختگی که در سال‌های گذشته در اسرائیل در حال انجام است یا افزایش یافته، بزرگترین تهدید برای اسرائیل محسوب می‌شود.«تامیر پاردو» رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» اعلام کرد، بزرگترین تهدید برای اسرائیل خود اسرائیلی‌ها هستند نه ایران یا فلسطینی‌ها.
وی افزود: اسرائیل از زمان جنگ ژوئن ۱۹۶۷ یک «کشور» بدون استراتژی بوده است و هیچ مقام اسرائیلی نمی‌تواند به سوالی در مورد دیدگاه خود برای ایجاد کشوری برای یهودیان در ۳۰ سال آینده پاسخ دهد. سیستم خودباختگی که در سال‌های گذشته در اسرائیل در حال انجام است یا افزایش یافته، بزرگترین تهدید برای اسرائیل محسوب می‌شود و مشابه دوره تخریب معبد دوم در سال ۵۱۶  پیش از میلاد است.
رئیس سابق موساد تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در حال فروپاشی بوده و دوره‌ای حساس و تاریخی را تجربه می‌کند که مربوط به اختلاف‌های داخلی است؛ اختلاف‌هایی که گریبان حکومت‌های مختلف را می‌گیرد؛ به ویژه اینکه حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو نخست­‌وزیر سابق اسرائیل، همچنان نتایج انتخابات گذشته را که طبق آن «نفتالی بنت»  به عنوان نخست­‌وزیر انتخاب شد را به رسمیت نمی‌شناسد و به دنبال سقوط کابینه کنونی اسرائیل است.

البته این نخستین‌بار نیست که یک مقام صهیونیستی درباره فروپاشی اسرائیل هشدار داده و به اوضاع نابسامان آن اعتراف می‌کنند. به ویژه اعتراف به نابودی قریب‌الوقوع در میان کارشناسان و مقام‌های این رژیم در دوره اخیر به شکل قابل­‌توجهی افزایش یافته است. در همین چارچوب به تازگی «ایهود باراک» نخست‌­وزیر وقت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نگران است نفرین دهه هشتم که سایر دولت‌های یهودی را در برگرفته، گریبان‌گیر حکومت کنونی اسرائیل نیز شود.
حتی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۷ در سخنانی خطاب به شهرک‌نشینان صهیونیست اعلام کرد که همه تلاش خود را به کار می‌بندد تا اسرائیل را به ۱۰۰ سالگی خود برساند اما این موضوع بدیهی نیست؛ زیرا تاکنون هیچ دولت یهودی بیش از ۸۰ سال دوام نیاورده است.

پایان موجودیت اسرائیل و نابودی صهیونیسم

شهرک‌نشینان اسرائیلی نمی‌توانند حتی به ۱۰ سال آینده امیدوار باشند و همه اسرائیلی‌ها به دنبال پاسپورت دوم هستند و برایشان فرقی ندارد گذرنامه کدام کشور را داشته باشند.

مقام‌های سابق و مسئولان کنونی رژیم صهیونیستی نیز یکی پس از دیگری ناچارند اعتراف کنند که این رژیم در معرض نابودی و فروپاشی قرار دارد. «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که به بلوف‌زنی علیه ایران و محور مقاومت مشهور است ماه پیش اعلام کرد، ترس از تسلط فلسطینی‌ها بر «اسرائیل» در آینده، دور از واقعیت نیست و اسرائیل در سال‌های آینده کوچک خواهد شد و بین دو شهرک غدیره و الخضیره قرار می‌گیرد.
اما در این بین شاید «نفتالی بنت» به عنوان نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی برجسته‌ترین مقام اسرائیلی باشد که به نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل اعتراف می‌کند. او به تازگی تاکید کرد، اسرائیل بر سر یک دوراهی بزرگ قرار دارد و شاهد شرایطی بی‌سابقه است و به فروپاشی نزدیک می‌شود. حکومت یهود دوبار در ۸۰ سالگی از هم پاشیده و اکنون دولت ما در آستانه دهه هشتاد قرار دارد.

به تازگی نیز «جدعون لیوی» کارشناس و روزنامه‌نگار صهیونیست در مقاله‌ای در وب‌سایت انگلیسی «میدل ایست آی»، با تاکید بر اینکه شهرک‌نشینان اسرائیلی نمی‌توانند حتی به ۱۰ سال آینده امیدوار باشند گفته: همه اسرائیلی‌ها به دنبال پاسپورت دوم هستند و برایشان فرقی ندارد گذرنامه کدام کشور را داشته باشند. جمعیت، اختلاف‌های داخلی میان فرقه‌های مختلف، مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها، ضعف سیاسی کابینه‌های مختلف، فقدان عمق استراتژیک و ناکارآمدی نیروی زمینی ارتش، از بین رفتن احساس امنیت در میان شهرک‌نشینان و تشدید بی‌اعتمادی به ارتش و ... از جمله عوامل داخلی هستند که به اعتراف خود صهیونیست‌ها تهدید راهبردی و موجودیتی برای اسرائیل محسوب می‌شوند.

شاخص‌های داخلی، تغییر معادلات درگیری در منطقه و افزایش قابل­ توجه قدرت نظامی محور مقاومت، بزرگترین تهدید خارجی علیه رژیم صهیونیستی است. به ویژه اینکه طبق ارزیابی‌های انجام شده در محافل و مراکز امنیتی و نظامی اسرائیل، جنگ آینده این رژیم فقط به گروه‌های مقاومت فلسطین یا حزب‌الله لبنان محدود نخواهد بود بلکه تل‌آویو مجبور است وارد یک جنگ منطقه‌ای با همه گروه‌های مقاومت شود؛ جنگی که می‌تواند مهر تائیدی بر پایان موجودیت اسرائیل و نابودی صهیونیسم باشد.

پی‌نوشت:‌

https://www.middleeastmonitor.com/۲۰۲۲۰۷۰۴-israel-goes-through-governments-like-manchester-united-goes-through-managers-both-are-in-decline
https://www.aljazeera.com/opinions/۲۰۲۲/۵/۱۴/israels-offer-for-an-investigation-into-abu-aklehs-killing
https://www.aljazeera.com/news/۲۰۲۲/۶/۲۱/on-the-way-out-why-is-israels-government-about-to-fall
https://www.aljazeera.com/news/۲۰۲۲/۶/۱۳/one-year-old-israels-government-struggles-hang-on
https://www.economist.com/middle-east-and-africa/۲۰۲۲/۰۶/۲۰/israels-government-collapses-prompting-the-fifth-election-in-four-years