به گزارش ایرنا، استاندار هرمزگان ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ در آیین افتتاح طرح مردمی سازی اماکن ورزشی با تاکید بر اینکه ظرفیتهای معطل دولتی در بخشهای مختلف، مردمیسازی میشود، گفت: ۳۶۶ سالن و مکان ورزشی متعلق به ادارههای دولتی استان در اختیار مردم قرار میگیرد.
این، یعنی دولت مردمی از هر ظرفیتی که در بخشهای مختلف وجود دارد استفاده میکند تا در استان هرمزگان اتفاقات جدید و قابل توجهی رقم بخورد تا مردم با انگیزهای به مراتب بیشتر در راستای تحقق اهداف نظام در گام دوم انقلاب همکاری کنند که یکی از این ظرفیتها همین سالنهای ورزشی بود که بار مالی چشمگیری را از دوش جوانان ورزشکار و جویای نام این دیار برخواهد داشت.
نکته قابل توجه در طرح مردمی سازی اماکن ورزشی وجود دارد، قاطعیت مجموعه استانداری در این موضوع است به گونه ای که مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این باره تاکید کرد که هر اداره و دستگاه دولتی برای اجرای موفق این طرح همکاری لازم را نداشته باشد، باید منتظر برخورد متناسب باشد و این یعنی الزام و البته همراهی و همدلی مدیران برای خدمتگذاری به مردمِ دریا دل هرمزگان و در آینده، تاریخ گواهی خواهد داد که چه تعداد از جوانان مستعد ساحلنشینِ ما پس از طی مراحل مختلف و شکوفایی و افتخارآفرینی در عرصههای مهم ملی و بینالمللی، نقطه عطف انگیزه و تلاش خود را همین طرح مردمی سازی اماکن ورزشی عنوان خواهند کرد.
این حرکت نشان میدهد طی سالهای گذشته به این موضوع مهم توجه نشده است و اینک این ظرفیت به حوزه ورزش و جوانان استان هرمزگان افزوده شد تا ضمن اینکه از تراکم و بار ترافیکی در سالنهای قدیمی و خصوصی کاسته شود، شاهد یک برنامه ریزی مناسب و هدفمند برای تربیت قهرمانان ملی و جهانی باشیم و این چشمانداز، دستیافتنی است...
در همین راستا معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان گفت: دستگاههای اجرایی همچون آموزش و پرورش، شهرداری و ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقشی سازنده و اساسی در همگانی کردن ورزش دارند.
روزبه زابلی افزود: وقتی میتوان از همگانی بودن ورزش صحبتی به میان آورد که توانسته باشیم ورزش را در مسیر خانوادهها قرار داده باشیم.
وی با بیان اینکه هیاتهای ورزش همگانی در همه شهرستانها باید برای جامعه هدف خود، یعنی محلات برنامه داشته باشند، خاطرنشان کرد: در راستای مردمیسازی ورزش که شعار دولت سیزدهم نیز هست، یکی از اولویتها، استفاده بهینه از اماکن ورزشی است و میتوان با یک برنامهریزی، اماکن ورزشی را به طور رایگان برای انجام فعالیتهای جسمانی در اختیار مردم قرار داد.
این مسوول ورزشی خاطرنشان کرد: هیات ورزش همگانی در سطح استان می تواند با برنامه ریزی های مناسب و همکاری با بسیج از ظرفیت مساجد در راستای پیشبرد اهداف ورزش همگانی نیز بهره مند شود.
زابلی در رابطه با سخنان استاندار هرمزگان درآیین افتتاح طرح مردمیسازی اماکن ورزشی استان گفت: این طرح باعث پیشرفت ورزش همگانی و قهرمانی می شود، دولت سیزدهم یک دولت مردمی است که بنا دارد تا حد ممکن ظرفیتهای معطل مانده در بخشهای دولتی و فضاهای ورزشی را در اختیار مردم قرار دهد.
وی با اشاره به تعداد ۴۶۹ مکان ورزشی در شهرهای هرمزگان گفت: از این تعداد فضای ورزشی ۲۹۴ فضای روباز و تعداد ۱۷۵ اماکن سرپوشیده است.
به گفته وی، به علاوه ۱۰ استخر، ۹ خوابگاه و یک زورخانه تعداد ۱۵۵ سالن ورزشی، هفت زمین چمن طبیعی و ۹ زمین چمن مصنوعی محلهای و ۱۱۴ زمین خاکی موجود در اختیار اداره کل ورزش استان است.
پرواضح است که استاندار هرمزگان زمینه لازم را با کلید زدن این طرح فراهم کرده و اکنون باید ببینیم هیاتهای ورزشی استان چگونه میخواهند از این ظرفیت استفاده کنند، تصور کنید که تنها با یک ایده و تصمیم صحیح در راستای منافع مردم ۳۶۶ سالن ورزشی به سالنهای ورزشی بعضا فرسوده هرمزگان اضافه شده است و مدیریت این سالنها علاوه بر سالنهای قبلی موضوعی است که انتظار میرود هیاتهای ورزشی مشتاقانه و دلسوزانه نسبت به مدیریت آن اهتمام ورزند.