اراک - ایرنا - رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: اعتبارات تخصیص یافته پاسخگوی هزینه‌های بالای این فدراسیون نیست و در سال جاری باید این رویه اصلاح شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا،« مازیار ناظمی» روز دوشنبه در مجمع انتخاباتی رئیس هیات اتومبیلرانی و موتورسواری استان مرکزی در اراک افزود: سال گذشته بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال اعتبار برای این فدراسیون در نظر گرفته شده بود که ۶۸ درصد آن اختصاص یافت.

وی بیان کرد: این میزان اعتبار، پاسخگوی حقوق پرسنل این هیات هم نیست.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی کشور ادامه داد: رشته‌های موتورسواری و اتومبیلرانی در واقع ۲ خانواده با ۲ فرهنگ و هزینه‌ها و قوانین مختلف است و این موضوع باید مورد آسیب شناسی جدی قرار گیرد.

ناظمی اظهار داشت: سطح انتظار از این ۲ رشته به گونه‌ای است که باید به سمت درآمد زایی از محل‌های قانونی گام برداشته شود.

وی گفت: هزینه در بخش‌های مختلف اعم از اجاره، مالیات، آموزش‌ و سایر موارد در این فدراسیون سنگین است.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی کشور افزود: انتظار است هیات‌های استانی در برگزاری مسابقات و برنامه‌ها میزبان شوند چرا که این میزبانی ها باعث فعال ماندن هر چه بیشتر هیات‌ها می شود.

رئیس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری با تأکید بر ضرورت ارائه طرح و پیشنهاد از سوی اعضای مجمع در آکادمی این فدراسیون که سرمایه و دارائی های هیات به شمار می رود، گفت: درآمدهای این فدراسیون از محل مشروع و سالم و شفاف است.

ناظمی اظهار داشت: مشکل زیرساخت در هر مجموعه ای وجود دارد و باید با هموار کردن زیرساخت های لازم، از ظرفیت‌های مطلوب به بهترین شکل استفاده کرد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این مجمع گفت: با اعتبارات دولتی  نمی‌توان هزینه‌های رشته اتومبیلرانی را تامین کرد.

« عابد حقدادی» افزود: هیات اتومبیلرانی و موتورسواری استان مرکزی از کم حاشیه ترین هیات‌ها است و در اکثر شهرستان‌ها فعال است.

 وی بیان کرد: در حال حاضر تحول خوبی در این  هیات ایجاد شده و همزمان با بسیج بین نیروها، جذب حداکثری صورت گرفته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی ادامه داد: در خصوص پروژه زمین ۶ هکتاری شهرستان تفرش،  تلاشهای لازم صورت می‌گیرد و در این راستا موافقت اصولی داده می‌شود تا زمین به نام هیات تملک و کاربری ورزشی برای آن تعریف شود.

حقدادی در خصوص پروژه سرزمین ایرانیان هم گفت: بالغ بر یک‌هزار و ۴۰۰ هکتار زمین این پروژه است که ۷۰ درصد آن مربوط به بانک گردشگری است و امکانات ورزشی مطلوبی در سطح ملی در این مجموعه انجام شده است.

وی گفت: این مجموعه، منطقه‌ ویژه اقتصادی و شبه ورزشی است و از تمام ظرفیت آن استفاده می‌شود.

مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی ادامه داد: رشته اتومبیلرانی جزو رشته‌های درآمدزا به شمار می رود و با اعتبارات دولتی نمی‌توان هزینه های آن را تامین کرد.

حقدادی با بیان اینکه در کنار تلاش‌هایی که در حد بضاعت از هیات اتومبیلرانی به‌ عمل می آید، نیازمند حمایت‌های فدراسیون و مدیریت ارشد استان از این هیات هستیم.

حقدادی تاکید کرد: در خصوص پلاک گذاری موتورهای ورزشی اقدامات مطلوبی صورت گرفته و با این تلاش‌های ارزشمند ورزشکاران باید با پلاک ورزشی و رعایت مقررات در محل پیست حضور پیدا کنند.

در این نشست احمد بهاری با کسب ۲۶ رای از ۲۷ رای ماخوذه برای دومین دوره متوالی به عنوان رییس هیات اتومبیل‌رانی و موتورسواری استان مرکزی انتخاب شد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.