به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی این سازمان، مجید دهقانیزاده در کارگروه اقتصادی ، اشتغال و سرمایه گذاری استان یزد با اشاره به سامانه رصد اشتغال در استان افزود: تحقق سهم استان در اشتغال باید به صورت سه ماه یکبار و فصلی مورد رصد و ارزیابی قرار گیرد و سهم اشتغال شهرستانها باید با پیگیری فرمانداران تحقق یابد.
وی با اشاره به مجموعه اقدامات و خدمات زیربنایی و روبنایی انجام شده در حوزه روستا، اظهار داشت: اقدامات بسیار ارزنده و قابل ملاحظهای در روستاها انجام شده که از دستاوردهای ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان با اشاره به ساختارهای حاکم بر توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاها گفت: متاسفانه برداشت و ماحصلی که از این زیرساختها و کارهای ارزشمند باید بشود کمتر اتفاق افتاده است.
دهقانیزاده یکی از کمبودها و خلاهای جدی در این زمینه را بازار رسانی محصولات و توانمندسازی روستاها عنوان کرد و اظهار داشت: باید در بخش روستایی حوزه پشتیبانی یا به تعبیر دیگر توجه به زنجیرهها مورد تاکید قرار گیرد.
وی با وجود زحمات و تلاشهای ارگانهای مختلف در تحقق این امر گفت: هنوز همافزایی لازم صورت نگرفته و جای خالی و کمبود آن به شدت احساس میشود که نیاز به تغییر اساسی در این حوزه هستیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد با اشاره به اهمیت بازاریابی و بازار رسانی، توجه به کم و کیف تولید و پراکندگی در روستاها را حائز اهمیت دانست گفت: اگر بحث بازار به خوبی مدیریت نشود این فعالیتها بعد از مدت کوتاهی دچار شکست خواهد شد.
دهقانیزاده وجود پلتفرمهایی همچون پلتفرم جامع خدمات و محصولات دست به دست را که بر حوزه روستایی تاکید دارد مهم خواند و گفت: این پلتفرمها میتواند در حوزه روستایی موثر باشد.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری دستگاههای ذیربط بتوان این اتفاق خوب را در روستاهای استان رقم زد.