علی لاهوتی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت:این میزان کود با مشارکت ۶۶ کارگزاری در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد بین بهره برداران توزیع شده است.
وی با اشاره به تنوع ایجاد شده در خصوص تامین انواع کودهای فسفاته و پتاسه امسال تنوع بسیار خوبی ایجاد بطوریکه هم اکنون انواع کود در انبارهای شرکت و کارگزاران وجود دارد
وی بیان کرد: توزیع کود با استفاده از سامانههای الکترونیکی بصورت قانونمند بین کشاورزان بر اساس نیاز توزیع می شود.
لاهوتی با اشاره به تشکیل کمیته پایش کود استانی و شهرستانی اضافه کرد: این طرح در راستای کنترل و نظارت بر روند توزیع نهادههای کشاورزی و جلوگیری از توزیع کود شیمیایی خارج از شبکه اجرا شد.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی و نظارت بیشتر در سال های اخیر عاملیت تعدادی از کارگزاری های متخلف نهادههای کشاورزی استان لغو و تعدادی نیز جریمه شدند.
مدیرشرکت حمایتی کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: سالیانه ۳۸ هزار تن انواع کود یارانه ای در استان توزیع می شود.
لاهوتی با اشاره اینکه این شرکت با ۹۰ شرکت در سراسر کشور تفاهم نامه دارد عنوان کرد: امسال همچنین ۳۰۰ تن انواع کود به قیمت آزاد از این شرکت ها خریداری و بین بهره برداران در استان توزیع شد.
وی بیان کرد: تیرماه امسال همایشی در استان برگزار و ۹ شرکت به عنوان تولیدکنندگان شاخص کشور به بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
لاهوتی تاکید کرد: این همایش با هدف آشنایی با تولیدات نوین و خرید بدون واسطه این نهاده کشاورزی مهم در استان برگزار شده است.
۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد سالانه ۹۷۲ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی تولید می کنند.