فرشید رضایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۴ تعاونی مسکن مهر در این استان با مشکل روبهرو هستند که مشکل ۱۲ تعاونی سهم آورده اعضای آنهاست.
وی ادامه داد: براساس تصمیم کارگروه ویژهای که برای حل مشکل این تعاونیها اتخاذ شده قرار است بانکها به کسانی که توان مالی لازم برای پرداخت سهم آورده ندارند، وام بانکی بدهند.
مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان اضافه کرد: سایر تعاونی ها هم مشکل قضایی دارند و تا زمانی که حکم پروندههای آنها توسط قاضی صادر نشود نمیتوان کاری انجام داد.
لازم به ذکر است در ۱۵ اردیبهشت ماه سال گذشته هم مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفته بود: مالکان یکهزارو ۸۲ واحد مسکن مهر در این استان برای رفع مساله ملک خود منتظر رای دادگاه هستند که صدور این رای گام بزرگی برای به سرانجام رسیدن پرونده مسکن مهر است.
مدیر تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان افزود: برخی پروندهها بین هشت تا ۱۰ جلد میشوند که چنین پروندهای نیاز به دقت بسیار بالایی دارد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در یکی از پروندهها، سالها قبل فردی که در تعاونی مسوول بوده متهم است چند میلیارد ریال پول را برداشته و فرار کرده و اکنون دادگاه باید به آن رسیدگی کند و زمانی که این کار انجام شود گام بزرگی برای به سرانجام رسیدن پرونده مسکن مهر در هرمزگان برداشته شده است.
رضایی یادآور شد: ۱۴ تعاونی مسکن مهر هرمزگان درحال حاضر ۲ هزار و ۳۹۱ واحد باقی مانده دارند که به غیر از این یکهزار و ۸۲ واحد دارای مشکل قضایی و بقیه با مسائل دیگری مانند سهم آورده عضو و گرانی مصالح ساختمانی روبه رو هستند.
همچین در تاریخ هشت بهمن ماه سال ۱۳۹۹ اعلام شده بود: پرونده ۲ هزار و ۸۴۹ واحد مسکن مهر باقی مانده این استان در سال آینده (یعنی ۱۴۰۰) بسته میشود.
رضایی در آن زمان عنوان کرد: واحدهای مسکن مهر باقی مانده که توسط تعاونیها در حال احداث هستند پیشرفتی در حدود ۳۰ تا ۸۰ درصد دارند.
وی افزود: یکهزار و ۳۲۸ واحد از ۲ هزار و ۸۴۹ واحد مسکن مهر باقی مانده مشکلهای قضایی دارند که دستگاه قضایی درحال رسیدگی به مسائل آنها است.