به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی جعفری روز سهشنبه در نشست تخصصی مدیران کلانشهرهای کشور در مشهد افزود: مدیریت یکپارچه برای مدیریت بحران ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص موضوع بحران همه سازمانها مدیریت یکپارچه را پذیرفتهاند، اما عناوین مختلف و ساختارهای متفاوت برای مدیریت بحران کارآیی ندارد.
جعفری اضافه کرد: از این رو پایگاه مدیریت دانش فعالشده و میتواند برای مدیران و افرادی فعال در این حوزه موثر باشد.
معاون هماهنگی و برنامهریزی مجمع کلانشهرهای کشور ادامه داد: یک سال از اجرای برنامه هفتم توسعه عقب هستیم، انتظار میرود در بازه زمانی کوتاه با همت مدیران کلانشهرها و جمعبندی نظرات در خصوص برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۲، برای اقدام هماهنگ در مجلس همفکری صورت گیرد.
رییس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد نیز در حاشیه این همایش در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۱۳۸۵ مدیریت بحران شهرداری مشهد اولین گام خود را با ۱۵ نیرو برداشت اما متاسفانه در سال ۹۷ با کاهش ۵۰ درصدی، تعداد نیروها به هفت نفر رسید و از یک مدیریت به گروه تبدیل شد.
وحید اکلملی افزود: مدیریت بحران شهرداری تهران دارای ۴۶۰ نفر نیروی انسانی است، این در حالی است که مدیریت بحران شهرداری مشهد تنها از هفت نفر نیروی انسانی برخوردار است.
وی اضافه کرد: البته اجازه ندادهایم کمبودها بر فعالیت مدیریت بحران شهرداری مشهد تاثیرگذار باشد اما حجم بالای کار با نیروی در اختیار همخوانی ندارد.
وی در خصوص سولههای بحران شهر مشهد نیز خاطر نشان کرد: در طول ۱۵ سال گذشته ۱۴ سوله مدیریت بحران در مشهد احداث شد، این در حالی است که طی سه سال گذشته یک سوله افتتاح و اکنون ۷ سوله دیگر با پیشرفتهای فیزیکی ۳۵ تا ۹۵ درصد در حال ساخت هستند.
رییس پدافند غیر عامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد، اضافه کرد: با وجود کمبود نیرو و سایر ملزومات، مدیریت بحران شهرداری مشهد در بسیاری از حوزهها در کشور پیشرو بوده است و تهیه ریزنقشِه ارزیابی سیلاب،زلزله و فرونشست در دستور کار قرار دارد.
نشست تخصصی مدیران بحران کلانشهرهای کشور به میزبانی شهرداری مشهد امروز، ۲۸ تیرماه برگزار شد.