بوشهر - ایرنا - نماینده مردم بوشهر،گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: مهارت آموزی رکن توسعه اشتغال پایدار در جامعه است و در این راستا توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در این استان باید در اولویت کاری همه دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر روز چهارشنبه به نقل از عبدالکریم جمیری در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره ۳ بوشهر به مناسبت هفته ملی مهارت افزود: ظرفیت های اشتغال‌زایی فراوانی در این استان وجود دارد و باید با تکیه بر مهارت آموزی و تربیت نیروی ماهر در راستای جذب سهمیه های استخدام تلاش کرد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال یکی از مهمترین هدف‌های دولت است، اضافه کرد: باید توسعه مهارت آموزی در استان بر اساس آمایش سرزمینی و مشاغل نوین و دانش بنیان باشد.

جمیری اظهار کرد: آماده سازی نیروی کار برای صنایع استان بوشهر مهمترین هدف توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در این استان است و باید همه دستگاه های اجرایی و رسانه ها در کنار آموزش فنی و حرفه ای قرار گیرند تا زمینه تربیت تکنسین و متخصص در همه نقاط استان مهیا شود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهارت آموزی باید یکی از دغدغه های مهم همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی باشد و فرهنگ مهارت پروری در دل خانواده ها توسعه یابد.

وی افزود: شرکت های نفت، گاز، پتروشیمی و  نیروگاه اتمی باید در کنار آموزش فنی و حرفه ای قرار گیرند تا جوانان استان بوشهر دیگر دغدغه مهارت آموزی و اشتغال نداشته باشند.

جمیری تاکید کرد: آموزش‌های فنی و حرفه ای تنها راه ممکن برای رفع بیکاری در استان بوشهر است و اگر مسئولان در راه توسعه و تقویت مراکز مهارت آموزی قدم بردارند به طور قطع نرخ بیکاری در این استان کاهش محسوسی خواهد داشت.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان اینکه آموزش‌ های مهارتی راه میانبری برای تربیت نیروی انسانی متخصص است، گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نقشی بسیار مهم در توانمندسازی افراد، ایجاد اشتغال و فاصله‌گرفتن از فقر دارد و باید در استان بوشهر توسعه یابد.

عبدالمجید دراهکی  اضافه کرد: مهارت‌آموزی افراد در دوره‌ها باعث می شود تا شرایط بهتری برای دستیابی به فرصت‌های مختلف داشته باشند و توسعه مهارت‌آموزی زمینه‌ساز دستیابی به عدالت و رفع نابرابری و فراهم سازی فرصت‌های برابر خواهد شد.

وی افزود: تربیت نیروی ماهر فنی و توانمند برای پاسخگویی به نیاز بازار کار، شاه‌بیت آموزش‌های مهارتی است بنابراین کم‌توجهی نسبت به این حوزه مهم عواقبی همچون کاهش ضریب بهره‌وری در تولید و نیروی کار و حتی گسترش بیکاری در میان دانش‌آموختگان مراکز آموزش عالی را درپی دارد و نیاز است در این راستان حمایت های همه جانبه از آموزش های مهارتی شود.

دراهکی برلزوم ترویج گفتمان مهارت‌آموزی در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: هر کشوری که به توسعه و پیشرفت دست یافته است، بر نیروی انسانی ماهر تکیه کرده است و ما نیز باید در این زمینه اقدامات لازم را داشته باشیم.

وی یادآور شد: در زمان حاضر ظرفیت های آموزش فنی و حرفه ای در استان بوشهر ۱۵ مرکز دولتی و ۲۴۰ آموزشگاه آزاد خصوصی است.