به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حسن بابایی در حاشیه مجمع عمومی وایپو (سازمان جهانی مالکیت معنوی) در ژنو اظهار داشت: پس از نشست مجمع عمومی وایپو، نمایشگاه فرشهای ایرانی در حاشیه این اجلاس برگزار شد که حدود ۲۰۰ نفر از دیپلماتها و هیئتهای نمایندگی کشورهای مختلف در این مراسم حضور داشتند.
وی افزود: در دوران تحول و تعالی و ریاست حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای در قوه قضاییه این آمادگی وجود دارد که دستگاه قضا با جدیت ورود کرده و زمینه صادرات محصولات مختلف بهویژه محصولات دانش بنیان را فراهم کند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اضافه کرد: در مجمع عمومی وایپو فرصتی فراهم شد که با حضور هیئتهای دیپلماتیک و نمایندگان حاضر در سازمان وایپو از فرش نفیس دستباف هنرمندان ایرانی توسط مدیرکل وایپو و اسماعیل بقایی هامانه سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو رونمایی شود.
وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفته، موضوع حمایت از شرکتهای دانشبنیان، فعالان اقتصادی، صنعتی و هنرمندان است تا بتوانیم با ثبت علائم، نشانههای جغرافیایی و طرحها زمینه حضور ایران را در بازارهای بینالمللی فراهم کنیم.
بابایی درباره ثبت علامت تجاری احسان برای فرش ایرانی که توسط مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) بافته میشود گفت: با ثبت علامت تجاری احسان، این محصول بیش از ۷۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: امروز فرصتی فراهم شد تا زمینه حضور فرشهای ایرانی در بازارهای بین المللی را فراهم کنیم و اولین جلسه این همایش پس از دو دهه برگزار شد.
وی اظهار داشت: در دوران تحول و تعالی این آمادگی در قوه قضاییه وجود دارد که ثبت علائم و اختراعات برای شرکتهای دانش بنیان، طرحهای ابتکاری خلاقانه و نوآورانه فراهم شود تا محصولات ایرانی در بازارهای جهانی به فروش برسند.
بابایی اضافه کرد: اکنون عضو کنوانسیونهای مادرید و لیسبون هستیم بنابراین این ظرفیت در ایران وجود دارد که با ثبت بینالمللی علائم زمینه حضور را در کشورهای مختلف فراهم کند.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه فرش دستباف ایرانی با شعار"قالی ایرانی، راوی فرهنگ و هنر پارسی" به همت نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو و همکاری سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) در ساختمان مرکزی وایپو در شهر ژنو سوئیس گشایش یافت.
در این رویداد فرهنگی-هنری که همزمان با اجلاس سالانه مجمع عمومی وایپو تدارک دیده شده، تاریخچه و روند تکاملی قالی ایرانی تبیین گردیده و علاوه بر نمایش تصاویر برخی از فرش های قدیمی، مجموعه ای از قالیچه های نفیس دستباف ابریشمی و پشمی در معرض دید علاقهمندان قرار داده شده است.
در مراسم افتتاحیه این رویداد که عصر سه شنبه ۲۸ تیرماه با مشارکت دارن تانگ مدیرکل سازمان جهانی مالکیت معنوی و با حضور تعداد زیادی از سفرا و دیپلمات های مقیم ژنو و جمعی از ایرانیان ساکن سوئیس برگزار شد، اسماعیل بقایی هامانه، سفیر و نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران در ژنو، طی سخنانی جایگاه ویژه فرش دستباف ایرانی به عنوان حامل و روایتگر سنن و فرهنگ دیرپای ایرانی را مورد تاکید قرار داد.