به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی اعلایی روز چهارشنبه در جلسه مردمی سازی حکمرانی، افزود: موضوع ریل گذاری و ارتقای مردمی سازی را چندین ماه است که یک تیم دنبال می کند و اینکه اقدامات استان مورد توجه دستگاه های ملی قرار گرفته ثمره تلاس های صورت گرفته در این مدت است.
استاندار قزوین خاطر نشان ساخت: مردمی سازی یک موضوع بدیع، نو و خلق الساعه است و قانون اساسی منشور مردمی سازی در سطح کشور می باشد و امام راحل معمار مردمی سازی در جغرافیایی ایران بوده اند.
وی افزود: تجربه مداخله مردم در کشور به قدمت عمر نظام بر میگردد ولی اینکه این موضوع الان مطرح می شود با تعاریف به روز و شرایط متناسب با اوضاع کشور و دنیا بوده که در کانون توجه قرار گرفته است.
استاندار قزوین گفت: با توجه به سند تحول دولت مردمی که در ابتدای استقرار این دولت منتشر شده، مردمی کردن حکمرانی، یک اقدام کم نظیر بوده است.
وی افزود: جوهره این سند، اولویت های مردم، نیازهای تعالی زیست و مشارکت مردم و منافع و ارتقای بهره وری است که باید مورد توجه مدیران و مسوولان قرار بگیرد.
اعلایی گفت: این مهم باید با تعابیر بسیار مناسبی در همه حوزه ها مورد توجه قرار بگیرد و برای تمامی عرصه های خدماتی یک چرخش تحول آفرین ایجاد شود.
وی با بیان اینکه این سند در سطح استان بومی سازی و اجرایی می شود، افزود: مردمی سازی تنها به معنای سپردن کارها به مردم نیست چرا که این سند موضوعاتی را فراتر از این موضوع دنبال می کند.
اعلایی افزود: آن چیزی که بیشتر باید مدنظر داشته باشیم تشخصیص منافع مردم و حرکت به سمت آن است که افتخار جمهوری اسلامی و یک اراده بی بدیل در سطح دنیا است.
وی اضافه کرد: مردمی سازی در چهل و سه سالگی انقلاب به معنای این نیست که نظام های رسمی و نهادهای پاسخگو را کنار بگذاریم بلکه باید نهادهای دخیل در حوزه خدمت رسانی به مردم همراهی کنند و در این زمینه کارویژه تعریف شود.
استاندار قزوین اضافه کرد: هر هدفی که در فضای حاکمیت دنبال می کنیم باید مبتنی بر مدیریت باشد تا به بنیاد مداخله غیرحرفه ای و آنارشیسم گونه دچار نشویم.
اعلایی با بیان اینکه باید به دانش، ساختار و ارکان مدیریت توجه کنیم، افزود: سپهسالار مدیریت از نگاه ما امیرمومنان علی (ع) است و فرمایش ایشان، دانش هایی از مدیریت با خود دارد که باید به آنها توجه داشته باشیم.
وی اضافه کرد: دولت سیزدهم، تشکیل یک دولت آرمانی و در راستای منفعت مردم، شریعت و دستور دینی است و نباید ساختارهای غیر رسمی درست کنیم و از همین ظرفیت ها با یک سازوکار مناسب به سمت منفعت مردم حرکت کنیم.
اعلایی افزود: تمامی کسانی که نظام جمهوری اسلامی را به رسمیت شناخته اند باید در چهارچوب مردمی سازی مورد توجه قرار بگیرند البته مردمی سازی نباید به سمت بی نظمی و آسیب به دستگاه های دولتی سوق یابد و کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند باید با نظم ترین و بهره ورترین ها باشند.
وی با اشاره به ماه محرم و اربعین حسینی، اضافه کرد: اقدامات خوبی در سطح استان قزوین در این زمینه انجام شده و اربعین بزرگترین اقدام مردمی جهان است و مانور فعالیت های مردمی سازی می تواند اربعین باشد.