به گزارش ایرنا، محمد رعیت روز چهارشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره رسانه ای پیشگیری از آسیب های اجتماعی گلستان افزود: در مسیر تحول و ارتقا باید جامعه را به سوی تمدن سازی پیش ببریم و برای رسیدن به این مهم به یقین باید از خود شروع کنیم.
وی اظهار داشت: برای پیشگیری از آسیب چاره ای جز استفاده از علوم اجتماعی موثر نداریم و عرصه روزنامهنگاری، خبرنگاری و نوشتن در ترویج خوبی ها به حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی کمک می کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار اظهار داشت: درحال آماده کردن بسترکیفی شدن رسالت مطبوعاتی هستیم و در این راستا معتقدیم که فعالیت مطبوعات براساس دانش باید به تولیدات موثر رسانه ای ختم شود.
رعیت گفت: یکی دیگر از رسالت های رسانه، دفاع از اعتقادات و برآمده از آموزه های دینی و قرآنی است و بی شک جز این انتطار نیست که به این آموزه ها دقت بیش از پیش داشته باشیم.
مسئول سازمان بسیج رسانه گلستان هم در این مراسم استفاده دستگاه های متولی حوزه کاهش آسیب های اجتماعی از ظرفیت رسانه ها کم است که امیدواریم در راستای فعال کردن کارگروه رسانه ای آسیب های اجتماعی از ظرفیت هنر بیشتر استفاده شود.
محمدمهدی تجری افزود: اصحاب رسانه نفوذ چشمگیری در کاهش آسیب های اجتماعی دارند.
ولی الله شهابی دبیر نخستین جشنواره آسیب های اجتماعی هم در این آیین گفت: این جشنواره فرصت مغتنمی برای نگاه عالمانه اصحاب رسانه به آسیب های اجتماعی در قالب یادداشت مقالات، تیتر، گزارش، عکس و فیلم های جریان ساز برای توجه بخشی مسوولان بوده است.
در پایان این مراسم علاوه بر تجلیل از نفرات برتر جشنواره رسانه ای پیشگیری از آسیب های اجتماعی، از پوستر هشتمین جشنواره ابوذر گلستان نیز رونمایی شد.
استان گلستان ۴۲ پایگاه خبری، ۱۳۶ دفتر رسانه ای شامل خبرگزاری، نشریه چاپی و الکترونیکی و ۱۶۵ نماینده نشریه سراسری فعال دارد.