به گزارش ایرنا، مهدی ژیانپور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: دیدگاه و رویکرد این مجموعه به موضوع مطالعات شهری پایدار در سه گروه پژوهشی "اجتماعی"، "اقتصادی- گردشگری" و "کالبدی" معطوف است.
رییس جهاد دانشگاهی اصفهان در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره شیوه انجام نیازسنجی ها برای طرحهای پژوهشی گفت: نیاز سنجی مطالعات پژوهشی از سوی کارفرمایان انجام میگیرد،
وی افزود: مجموعه شهرداری و شورای شهر اصفهان بر اساس نیازها هر ساله طرحهای پژوهشی تعریف میکنند و جهاد دانشگاهی برای مطالعات، پیگیری و اجرای آن ورود پیدا میکند.
رییس جهاد دانشگاهی اصفهان اظهار داشت: در زمان حاضر تهیه برنامه جامع شهری اصفهان، طرح پیوستن اصفهان به شهرهای خلاق یونسکو و همچنین طرح جامع گردشگری به جهاد دانشگاهی واگذار شده است
وی همچنین یکی از اولویتهای مهم این مجموعه را جذب دانشجویان مستعد در حوزه پژوهش و پرورش پژوهشگران برای موضوعات مختلف از جمله مسائل شهری عنوان کرد و گفت: .در این راستا اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی اصفهان در کنار امور آموزشی بصورت تمام وقت به پیگیری طرحهای پژوهشی مربوط به استان می پردازند..
ژیانپور با اشاره به سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در۱۶ مرداد گفت: این مجموعه در سال ۱۳۵۹ در پی نیازی که برزمین مانده بود، تاسیس شد و در طول ۴۰ سال گذشته تلاش شده با اقدامات و فعالیتهای به روز پاسخگوی نیازهای جامعه بپردازد.
رییس جهاد دانشگاهی اصفهان یادآور شد: آموزشهای جهاد دانشگاهی محدود به آموزش زبانهای خارجه نیست و در طول یک دهه اخیر در حوزههای تربیتی، فرهنگی، اجتماعی و پزشکی دورههایی منتاسب با نیازهای جامعه تعریف شده است.
ژیانپور افزود: در استان اصفهان ۲ واحد جهاد دانشگاهی اصفهان و صنعتی اصفهان به همراه پژوهشکده رویان و موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی مشغول ارائه خدمات هستند.