تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲

بوشهر - ایرنا - اهتمام به اشتغال فرزندان ایثارگران، راه اندازی نخستین خانه خلاق شهری استان بوشهر در خورموج و ضرورت ترویج فرهنگ در توده های مردمی خبرهای کوتاه روز پنجشنبه ایرنا مرکز بوشهر است.

فرماندار کنگان گفت: خدمت کردن به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران و ایجاد فرصت های شغلی برای فرزندان آنها علاوه بر جنبه شرعی و عقلانی، حق قانونی آنان بر جامعه است که باید بیشتر مورد توجه قرار داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد غریبی روز پنجشنبه در نشست با رئیس کارگروه اشتغال بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر افزود: پیروزی انقلاب اسلامی و برقراری امنیت و اقتدار روز افزون نظام جمهوری اسلامی ثمره خون شهدا و مجاهدت‌ ایثارگران در دوران دفاع مقدس است.

وی بیان کرد: شرکت‌های مستقر در منطقه باید براساس قانون در جذب نیرو اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران را در اولویت قرار دهند.

غریبی یادآورشد: اشتغال جوانان از اولویت‌های دولت مردمی ایران قوی است و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کنگان نسبت به روز رسانی لیست فرزندان جویای کار خانواده های شهدا و ایثارگران شهرستان اقدام کند.

وی گفت: یکی از مهمترین دغدغه های خانواده شهدا و ایثارگران، اشتغال فرزندان آنها است و در همین ارتباط کارگروهی بصورت ماهانه و با حضور مدیران ارشد شرکت های مستقر در منطقه برگزار شود.

غریبی افزود: هیچ‌گونه کم‌کاری شرکت های مستقر در منطقه این شهرستان در زمینه اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر پذیرفتنی نیست و باید در استخدام‌ها نسبت به جذب سهمیه ۲۵ درصدی خانواده شهدا و ایثارگران اهتمام ویژه داشته باشند.

 وی اظهار کرد: طرح کارورزی دانش‌آموختگان تحصیلات عالی و پرداخت تسهیلات حمایتی از دیگر اقدامات لازم برای کارآفرینی و اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگر است که باید بطور مستمر مورد توجه مسوولان دست‌اندرکار باشد.

فرماندار کنگان تکریم خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را تکلیف همه مردم و مسئولان دانست و افزود: باید از همه امکانات و ظرفیت های موجود برای پیگیری و رفع مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری این شهرستان استفاده کرد.

نخستین خانه خلاق شهری استان بوشهر در خورموج راه اندازی می شود

 رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر گفت: به زودی نخستین خانه خلاق و نوآوری شهری استان بوشهر در شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی راه اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن حبیبی روز  پنجشنبه در نشست هماهنگی راه اندازی نخستین خانه خلاق و نوآوری استان بوشهر در دشتی افزود:  از مهمترین اهداف  راه اندازی خانه‌های خلاق، انجام فعالیت‌های نرم هویت ساز برای  فرهنگ سازی، شبکه سازی، ایجاد اشتغال و حضور در بازارهای داخلی و بین المللی است.

وی افزود: در قالب یک تفاهم نامه با شهرداری خورموج به زودی نخستین   خانه خلاق و نوآوری شهری استان بوشهر در شهر خورموج برای توسعه فعالیت شرکت های دانش بینان خورموج و حضور بهتر این شرکت های در سطح بازارهای داخلی و خارجی فراهم خواهد شد.

وی از همکاری و توجه  شهردار خورموج  برای توسعه شرکت های دانش بینان دشتی قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد سایر شهرداری های استان بوشهر با الگو گیری این شهرداری نسبت به توسعه فعالیت های شرکت بنیان اقدام کنند.

رئیس پارک علم وفن آوری خلیج فارس استان بوشهر افزود: صنایع دستی شهرستان دشتی در زمنیه تولید عبا و تولید فرش دست بافت مورد توجه بازار های داخلی و خارجی است و با راه اندازی و حمایت از شرکت های دانش بینان می توان از این ظرفیت ها به نحو بهتری حمایت و در جهت صادارت استفاده شود.

شهردار خورموج نیز گفت: با توجه به تاکید مقام  معظم رهیری و نامگذاری سال ۱۴۰۱ بنام  تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی  این شهرداری  علاوه بر حمایت و خرید  محصولات مورد نیاز خود از شرکت‌های دانش بنیان، عملیات اجرایی مزرعه تولید جلبک با مشاوره یکی از شرکت‌های دانش بنیان مرکز علم و فناوری دشتی را آغاز کرده که به زودی این مزرعه به مرحله تولید می رسد.

محمد جواد کاشفی افزود:  به مردم عزیز شهرستان دشتی نوید می دهیم که نخسیتن  خانه خلاق و نوآوری شهری شهرداری خورموج در هفته دولت امسال راه اندازی شود.

مدیر عامل شتاب‌دهنده ایده بان به عنوان راهبر خانه خلاق و نوآوری شهری شهرداری خورموج گفت: یکی از اهداف خانه خلاق و نوآوری حمایت از نخبگان و جوانان نخبه و کاهش مهاجرت نخبگان به خارج از کشور  و تنوع بخشی به فعالیت های شرکت های دانش بنیان در سطح شهرستان است.

احمد فقیه احمدانی  افزود: توسعه شرکت های دانش بینان باعث رشد علمی و صنعتی و اشتغال آفرینی و رسیدن به خودکفایی و بی نیازی از بسیاری از محصولات مورد نیاز جامعه داخل  خواهد بود.

ضرورت ترویج فرهنگ در توده های مردمی

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی استان بوشهر گفت: برای توسعه فرهنگ باید از توده مردم شروع کرد و فرهنگ را به لایه های  بالای جامعه گسترش داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ، محمد نجفی اصل  روز پنجشنبه در نشست مسئولان فرهنگی  شهرستان دشتی افزود: اگر فرهنگ یک جامعه‏ به پویایی و پختگی لازم و شایسته نرسیده باشد، پیشرفت، انکشاف و توسعۀ اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن جامعه میسر نخواهد بود.

وی یادآورشد : بنابراین مهمترین چالش‌هایی که فراروری توسعه فرهنگی در جوامع بشری قرار دارد که شکاف‌ها و تعارضات اجتماعی، پایین‌بودن سطح سواد و برخی هنجارهای ضد توسعۀ فرهنگی را می‌توان برشمرد.‌

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی گفت: برای این که ارزش های انقلابی و اسلامی در جامعه  نهادینه  شود باید از طریق خانواده، مسجد و سپس دیگر نهادها، فرهنگ اسلامی و انقلابی را تقویت و توسعه دهیم.

وی تصریح کرد: باید طوری کار کنیم که محصولات فرهنگی و هنری شهرستان دشتی در سطوح استانی، کشوری و بین المللی گسترش و اشاعه یابد.

وی گفت: شهدا چراغ راه مسیر تکاملی  ما انسان ها هستند و باید در این مسیر بیشترین استفاده معنوی را داشته باشیم.

نجفی اصل ادامه داد:جهان معاصری که ارزشهای مادی در آن اولویت مردم جهان است شهیدان توانستند ارزش های معنوی  ایثار و لقای پروردگار را بر جهان مادی ترجیح دهند و الگوی ما در تلاطم های مادی و دنیایی جهان معاصر هستند.