به گزارش ایرنا، فاطمه صادق امیری روز پنجشنبه به مناسبت بزرگداشت هفته بهزیستی در جمع مدیران دستگاههای اجرایی تربت حیدریه اظهار داشت: همه دستگاهها و نهادهای عمومی و خدماتی، به ویژه شهرداری ها و بانکها، که مراجعه کننده زیادی دارند، باید نسبت به مناسبسازی فضاهای عمومی و پیرامونی خود اقدام کنند تا معلولان متحمل رنج و زحمت مضاعف برای دریافت خدمات نشوند.
وی با ذکر برخی مصادیق اظهار داشت: در سطح شهرستان تربت حیدریه هیچ عابربانکی برای نابینایان پیش بینی و مناسب سازی نشده است و حتی ورودی برخی از دستگاههای دولتی نیز فاقد ورودی ویژه (رمپ) برای معلولان ویلچری است.
صادق امیری گفت: معابر شهری و پیاده روها فقط مختص استفاده افراد عادی نیست، بلکه باید در طراحی و اجرای آن به گونه ای عمل شود که معلولان، به ویژه ویلچرنشینان نیز بتوانند تردد آسان و روانی داشته باشند.
وی افزود: باوجود درخواست های مکرر از شهرداری تربت حیدریه؛ هنوز کاری برای مناسب سازی محیطی مناطق شهری بویژه در محدوده اداره بهزیستی انجام نشده است و این نقص باعث سختی تردد و مشکل جابه جایی افراد معلول شده است.
رییس بهزیستی تربت حیدریه ادامه داد: البته این کم توجهی و بی مهری در بین شهروندان نیز وجود دارد که باعث می شود در ساخت ساختمان ها و ایجاد معابر و راهروها نیازهای معلولان دیده نشود، بنابراین لازم است موضوع مهم مناسب سازی محیط ها و فضاهای شهری و حتی روستایی به یک باور عمومی تبدیل شده و ملکه ذهن شود که در این رابطه نقش مدیران دستگاههای اجرایی و رسانه های ارتباط جمعی حائز اهمیت است.
وی بدون ارائه آماری از معلولان تربت حیدریه، گفت: ۶ هزار خانواده زیر پوشش این نهاد حمایتی هستند که انواع خدمات موردی و توانبخشی به آنها ارایه می شود و سال گذشته ۱۴۹ میلیارد ریال اعتبار در حوزه های مختلف رفاهی و امدادی برای مددجویان این خطه از جنوب خراسان رضوی اختصاص یافت.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.