علی احمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در شبانهروز گذشته ۱۶۵ بیمار مشکوک به علائم بالینی کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی استان مراجعه کردند و از مجموع مراجعه کنندگان امروز تعدادی از روز گذشته آزمایش ۱۷۰ بیمار مثبت قطعی اعلام شد.
وی ادامه داد: از بیماران جدید ۱۴۱ نفر به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند و ۲۹ بیمار نیز در مراکز درمانی استان بستری شدند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، مجموع بیماران بستری در بخش کرونا مراکز درمانی استان را ۷۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد حال عمومی سه بیمار وخیم گزارش شده و در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
احمدی تصریح کرد: با افزایش موارد ابتلای کرونا در استان هر هفته بیش از یک هزار بیمار در استان شناسایی شده و پیشبینی میشود در هفتههای آینده با افزایش موارد بستری و چهار هفته پس از آن با افزایش موارد مرگ و میر روبرو شویم.
وی با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق دُز یادآور واکسن کرونا، خاطرنشان کرد: کسانی که یک یا چند بیماری زمینهای دارند، افراد بالای ۵۰ سال سن، کسانی که واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند و افرادی که نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی کمتوجه هستند، بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالسازی مجدد پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون در شهرستانهای استان، افزود: علاوهبر فعالیت ۳۰۰ مرکز خدمات جامع سلامت در استان، در هریک از شهرستانها یک پایگاه تجمیعی واکسیناسیون فعال شده و در کنار آن، همه مراکزی که پیش از این نمونهگیری تشخیص کرونا انجام میدادند، پذیرای مردم برای تزریق واکسن هستند.
به گزارش ایرنا، در رنگبندی جدید شیوع کرونا شهرستانهای شهرستان بروجن، شهرکرد و سامان در وضعیت نارنجی (پرخطر)، شهرستانهای کوهرنگ، کیار، فارسان و بن در وضعیت زرد (به نسبت پرخطر) و شهرستانهای لردگان، اردل و خانمیرزاد در وضعیت آبی (خطر کم) قرار دارند.