تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳

کرمانشاه- ایرنا- برگزاری جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برگزاری مراسم اسب درمانی، معرفی مدیرکل فنی و حرفه ای استان، تودیع و معارفه رییس اداره امور شعب بانک ملی استان کرمانشاه و بازدید فرماندار جوانرود از بخش کلاشی از جمله عناوین خبرهای کوتاه استان کرمانشاه است.

به گزارش روز جمعه ایرنا؛ دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمانشاه در نخستین نشست کارگروه فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، گفت: اساس مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولید داخلی، موضوع «فرهنگ» است.

در این نشست که با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط فرهنگی، تبلیغاتی و پژوهشی در سالن جلسات کمیسیون برگزار شد در خصوص برنامه های کارگروه فرهنگی و تبلیغات بحث و تبادل نظر به عمل آمد.

«سعید قاسمی»، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در این نشست با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم حمایت از کالای تولید داخل و نامگذاری سال ۱۴۰۱، مبارزه جدی با قاچاق کالا را در راستای حمایت از تولید اشتغال‌آفرین خواستار شد.

در ادامه این نشست نمایندگان دستگاههای عضو کارگروه، گزارش اقدامات انجام شده مربوط به مصوبات جلسات قبلی کمیسیون را ارائه کردند.

همچنین در این نشست با توافق اعضا، مسوولیت کارگروه فرهنگی و تبلیغات در دوره جدید به حوزه هنری استان واگذار شد.

برگزاری مراسم اسب درمانی در کرمانشاه

پژوهشکده باشگاه سوارکاری مهتاب بمناسبت عید غدیر با حضور برخی مسئولین شهر و حضور و بازدید قائم مقام بنیاد بیماران خاص کشور سرکار خانم پژوهش فر در حمایت از بیماران خاص و با توجه به پیش رو بودن هفته حمایت از بیماران هموفیلی و روز جهانی هپاتیت مراسم اسب درمانی رایگان برگزار کرد.

مهتاب بابا حیدری موسس باشگاه سوارکاری مهتاب در این مراسم با بیان اینکه شعار ما ، تلاش برای حیات دوباره و رهایی از درد بیماریها است، گفت: باتوجه به فرارسیدن عید غدیر خم و هفته حمایت از بیماران هموفیلی روز جهانی هپاتیت رو پیش رو داریم از آنجا که در شورای عالی بیماران خاص نایب رئیس جناب آقای حسین بیگلری هستم بر خود واجب دانستم که یک مراسم جشن و شادی به مناسبت عید غدیر و در حمایت از بیماران صعب العلاج برگزار کنم و مراسم اسب درمانی را برپا کنیم در خدمت عزیزان بودیم و روز خاطره انگیزی را با جنگ شاد و برنامه های شاد برگزار کردیم.

وی عنوان داشت: با برگزاری این برنامه ها که باعث ایجاد شادی و شعف بالایی در کمک به درمان بیماران سخت و معلولین خواهد شد و آنها را به وجد می آورد، می توان گفت معلولیت محدودیت نیست و با تلاش میتوان به آنچه که می خواهند، برسندو بر بیماریشان غلبه کنند.

برگزاری مراسم تودیع و معارفه روسای اداره امور شعب بانک ملی استان کرمانشاه
 
در این مراسم که با حضور فرهاد معقول، عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی بانک ملی ایران و محمدنور آزادی معاون امور شعب و بازاریابی منطقه یک کشور و جمعی از مدیران ستادی، روسای شعب، دکتر باباخانی، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و مسئولان سازمان های اجرایی استان برگزار شد، از بهزاد جلیلیان رئیس سابق اداره امور شعب استان تقدیر و جلال صفری به عنوان رییس اداره امور شعب معرفی گردید.

معاون منابع انسانی بانک ملی ایران با اشاره به اهمیت نقش کارکنان در ارتقای سازمان بر رفع ناترازی تاکید نموده و با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری بر راه اندازی ۱۴۰۱ واحد تولیدی که مورد تاکید مدیر عامل بوده خواستار همت مضاعف همکاران شد و با بیان اینکه همکاران باید خدمت به مشتریان و جلب رضایت آنها را سرلوحه عملکرد روزانه خود قرار دهند، گفت: منابع انسانی بانک بر این اعتقاد است که خدمت کردن به مردم نه یک وظیفه شغلی بلکه یک رسالت اخلاقی و اعتقادی است.

مدیر امور شعب منطقه یک کشور بانک ضمن ارائه نکات لازم در جهت عملکرد بهتر مسئولان شعب اذعان کرد در شرایط کنونی و با توجه به اهمیت سرمایه انسانی، مدیران در ستاد و صف نقش بسیار مهمی دارند و باید با تلاش مضاعف، ضمن اینکه الگوی رفتاری مناسبی برای تمامی کارکنان باشند، به سمت تحقق اهداف استراتژیک گام بردارند و هیچ گاه از جانشین پروری نیروها غافل نباشند.

وی با اشاره به ویژه بودن استان کرمانشاه و بالا بودن میانگین نرخ بیکاری بر توجه ویژه به مردم زجر کشیده که در زمان جنگ هم سختی‌های زیادی متحمل شده اند تاکید کرد.

در بخش دیگری از مراسم، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه ضمن تشکر از خدمات جلیلیان و تبریک به صفری‌ گفت: علیرغم تمام محدودیت‌ها، بانک ملی در روند شکوفایی اقتصادی استان نقش موثر داشته و در همه بخش ها ارتباط خوبی با همه دستگاه‌ها برقرار نموده است. اکنون نیز با توجه به رتبه اول بیکاری در کشور از بانک ملی برای تامین مالی بخش های تولیدی توقع زیادی داریم.

در ادامه بهزاد جلیلیان رییس سابق اداره امور شعب استان ضمن تبریک به رییس جدید با ارائه گزارشی از عملکرد اداره امور در طول تصدی مسئولیت خود، برای بانک و همکاران آرزوی اعتلا و سربلندی کرد و افزود خاطرات شیرین همراهی و همدلی با همکاران در استان را هیچگاه فراموش نخواهد کرد.

جلال صفری رییس  جدید اداره امور شعب استان ضمن تشکر از خدمات رییس پیشین به تشریح برنامه های خود برای ارایه خدمات بهینه به مشتریان پرداخت و گفت: تمام توان و ظرفیت خود را برای ارتقای جایگاه اداره امور شعب بکار خواهیم بست و از همکاران خواست که با توجه ویژه بر مشتری مداری در جذب مشتریان جدید هدفمند و کوشاتر از پیش باشیم.

مدیرکل جدید آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه منصوب شد

با حضور امیر میمنت آبادی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور؛ عزیز نوری به عنوان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه منصوب شد.

عزیز نوری مدیرکل جدید آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، در مراسم معارفه خود، بزرگترین سرمایه هر سازمانی را نیروهای انسانی آن سازمان خواند و گفت: به این مسئله ایمان و باور دارم و اصل را بر آرامش همکارانم قرار می دهم تا محیطی آرام و بدون دغدغه برای ارائه خدمت آنها ایجاد شود.

وی ادامه داد: برنامه هایی را برای توسعه آموزش های مهارتی در استان در دستورکار دارم که با تلاش همکاران آنها را پیش خواهیم برد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه تاکید کرد: امروز در حوزه کاری خود قول هایی نمی دهم که نتوانم به آنها عمل کنم، اما با حمایت سازمان و استانداری قطعا تغییراتی را در این حوزه خواهیم داشت.

وی یادآور شد: دستوراتی که استاندار در حوزه مهارت آموزی داده که علمی، فنی و مهارتی است را در استان اجرایی خواهیم کرد.  

در ادامه این مراسم یاور محمدی مدیرکل پیشین فنی و حرفه ای استان کرمانشاه نیز طی سخنانی به تشریح عملکرد حدود پنج ساله خود پرداخت و اظهار کرد: طی این مدت به تمام تعهدات سالانه بیش از آنچه که سازمان برایمان تعیین کرده بود، عمل کردیم، غیر از آموزش روستایی که در این زمینه بنا به دلایلی عملکرد بالایی نداشتیم.

وی ادامه داد: در چند سال گذشته تلاش کردیم تا سبک و سیاق آموزش های مهارتی در استان متناسب با نیاز شغلی استان و کشور باشد، چراکه هم در استان و هم در کشور در این زمینه مشکلاتی داریم‌.

مدیرکل پیشین فنی و حرفه ای استان اضافه کرد: باتوجه به سندهای آمایش سرزمینی، استان کرمانشاه در زمینه های کشاورزی و صنعتی ظرفیت های بالایی برای سرمایه گذاری دارد، بنابراین ما نیز تمرکز خود را روی آموزش در رشته های مرتبط با این دو حوزه قرار داده ایم تا بتوانند فضای کسب و کار استان را پوشش دهند.

وی در ادامه گفت: از موضوعات دیگری که در این مدت روی آن کار کردیم، گسترش آموزش های بخش خصوصی بود، چراکه تا پیش از آن بیشتر سهم آموزش ها با ۵۲ درصد مربوط به بخش دولتی بود، درحالی که هدف این است که بخش خصوصی را تقویت کنیم و حوزه دولتی بیشتر نقش حاکمیتی داشته باشد.

محمدی یکی دیگر از اقدامات انجام شده در فنی و حرفه ای استان طی چند سال گذشته را گسترش عدالت آموزشی عنوان کرد و افزود: متاسفانه فاصله بسیار عمیق و معناداری در آموزش های مهارتی بین کرمانشاه و سایر شهرستان های استان وجود داشت و توزیع آموزش های مهارتی در سطح استان عادلانه نبود، بگونه ای که در برخی از شهرستان ها مهارت آموزی در سبد خانواده ها قرار نداشت که برای رفع این مسئله اقداماتی صورت گرفت.

وی یادآورشد: همچنین توجه به آموزش های مهارتی پایه در این مدت در  دستور کار جدی قرار گرفت، زیرا کرمانشاه یکی از فقیرترین استان های کشور در بحث آموزش های مهارتی پایه است، بگونه ای که رتبه ۲۹ کشور را در این رابطه داریم، بنابراین با همکاری آموزش و پرورش برنامه هایی همچون طرح "ایران مهارت" را در استان استارت زدیم.

مدیرکل پیشین فنی و حرفه ای استان در ادامه به اجرای یک طرح بزرگ آموزش مهارتی در استان اشاره کرد و گفت: در این طرح که در کشور نمونه بود، برای تامین نیروی یازده پروژه بزرگ نفت و گاز و پتروشیمی استان با اعتبار ۷۳ هزار میلیارد تومان که در حال اجرا است، با همکاری وزارت نفت آموزش نیروهای این پروژه ها را در دستور کار دادیم که مقدمات اجرای آن در دستور کار است.

به گفته این مسئول در این طرح ۲۵۰۰ نفر از افراد بومی کرمانشاه برای تامین نیروی انسانی پروژه های بزرگ نفت و گاز استان آموزش های مهارتی لازم را خواهند دید.

وی در پایان یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در این مدت را آموزش مهارتی به دانشگاهیان اعلام کرد و گفت: برای توانمند کردن جوانان دانشگاهی این طرح را با همکاری دانشگاه ها درحال اجرا داریم.

یاور محمدی از فروردین سال ۱۳۹۷ تاکنون مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه بوده است.

حل مشکلات روستاهای بخش کلاشی با حرکت جهادی امری ضروری است

مسایل و مشکلات روستاهای قلعه جی، بانی لوان ،مره‌تا، دولتا بخش کلاشی با حضور فرماندار جوانرود، بخشدار کلاشی، کارشناسان ارشد آب و فاضلاب استان کرمانشاه و جمعی از مسوولان این شهرستان پس از بررسی و بازدید میدانی در دستور کار مسوولان قرار گرفت.

فرماندار جوانرود دراین بازدید تامین آب شرب، توسعه زیرساخت های راه ،برق و فضای آموزشی را از جمله درخواست های مردم دانست و گفت: حل این مشکلات و مطالبات مردم با حرکت جهادی امری ضروری است.

«سعدی نقشبندی» با بیان اینکه عمده ترین مشکلات روستاهای یاد شده به ویژه روستای قلعه جی تامین آب شرب است افزود: حل این مشکل برای کوتاه مدت در دستورکار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر منابع آبی و چشمه های این روستاها خشک شده است اظهار داشت: ۱۸ روستای این منطقه با تنش آبی مواجه هستند که حل مشکلات آنان برای بلندمدت لحاظ شده است.

کمک به بهسازی راه روستایی مره تا، بازگشایی راه عشایری قلعه جی و حل مشکل برق روستای دولتا از دیگر مشکلاتی بود که حل آن در دستور کار مسوولان قرار گرفت.

شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.