بهروز رحیم زاده روز جمعه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا این میزان ثبت نام را معادل ۱۱ درصد تعاونیهای فعال استان اردبیل ذکر کرد و گفت: این تعاونیها با پنج هزار و ۳۴۰ شرکت تعاونی در سطح کشور جهت کسب رتبههای برتر در گرایشهای مختلف رقابت خواهند کرد.
وی، توسعه و ترویج فرهنگ تعاون در جامعه، معرفی الگوهای عملی موفق تعاونی جهت بهرهگیری سایر تعاونیها از روشها، دستورالعملها و ابزارهای مدیریتی و تولیدی نمونههای موفق با هدف ارتقای وضعیت خود و ارج نهادن به زحمات تلاشگران بخش تعاون و نیز ارتقای جایگاه و اهمیت تعاون و مشارکت در جامعه را از اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: هفدهمین جشنواره تعاونیهای برتر همزمان با هفته تعاون در شهریور ماه به صورت استانی و ملی برگزار شده و از تعاونیهای منتخب و برتر تجلیل خواهد شد.
وی همچنین گفت: سال گذشته شرکت تعاونی عمران کارا از استان اردبیل موفق به کسب مقام برتر ملی و ۱۳ شرکت تعاونی دیگر نیز موفق به کسب مقام استانی برتر در گرایشهای مربوط به فعالیت خود شدند.
رحیم زاده افزود: تعاونی برتر به تعاونی گفته میشود که ضمن رعایت الزامات قانونی مرتبط در گرایش خود نسبت به سایر تعاونیهای همان گرایش و نیز بر اساس شاخصهای عمومی و اختصاصی بخشهای اقتصادی و عمومی، وضعیت به نسبت مطلوبتری نسبت به سایرین داشته باشد.
به گزارش ایرنا، استان اردبیل بیش از یک هزار و ۸۰۰ شرکت تعاونی با حدود ۱۰۰ هزار نفر عضو دارد که هم اکنون بالغ بر ۱۵ هزار نفر در این شرکتها مشغول به کار، تولید و فعالیت اقتصادی هستند.