مهاباد - ایرنا - نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت: در سفر اخیر وزیر جهاد کشاورزی به میاندوآب، چهاربرج و باروق برای ساماندهی و پوشش بتنی نهرهای سنتی و اجرای آبیاری نوین در ۴۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تصمیم‌هایی گرفته شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عیسی‌زاده روز جمعه در میز خدمت مسوولان با اهالی روستای مظفرآباد از توابع بخش بکتاش میاندوآب اظهار کرد: قرار است قرارگاه خاتم الانبیا (ع) این طرح را اجرایی کند.

وی اجرای این طرح را بزرگ خواند و افزود: همچنین این طرح در ۱۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی بوکان، هفت هزار هکتار از شهرستان ملکان، ۲۶ هزار هکتار مراغه و هشترود، ۹ هزار هکتار عجب‌شیر و ۳۶ هزار هکتار در باروق اجرا می‌شود که در حال رایزنی با قرارگاه خاتم الانبیا هستیم تا آن را  هرچه زودتر اجرایی کند.

وی افزود: همچنین میاندوآب قطب تولید گوشت قرمز و سفید در منطقه است که در این سفر قرار شد نهاده دامی مورد نیاز برای جلوگیری از کشتار دام‌های مولد این منطقه اختصاص یابد.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به سفر هفته آتی وزیر نیرو به منطقه و به ویژه میاندوآب گفت: تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه آغاز شده که باید نحوه هزینه کرد منابع مالی و عدم اجرای طرح های این ستاد از جمله احداث کانال و آبیاری تحت فشار مشخص شود. 

عیسی‌زاده ساماندهی احداث کانال‌های آب با هدف رسیدن آب به تمام روستاهای چهاربرج و میاندوآب را از دیگر اهداف سفر وزیر نیرو به این شهرستان عنوان و اظهار کرد: اصلاح آب‌بهای کشاورزی از دیگر اهداف سفر مقام عالی وزارت نیرو به منطقه است و باید سالانه ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب به بخش کشاورزی اختصاص یابد.

وی افزود: همچنین برای جلوگیری از اتلاف آب، انتقال آب از نوروزلو تا آخرین نقطه شبکه آبیاری شهرستان را پیگیری می‌کنیم تا آب به موقع به کشاورزان برسد و به پایداری کشاورزی منجر شود.

وی با اشاره به اینکه اصلاح آب بها را نیز به جد پیگیری می کنیم گفت: روستایی که کشاورزان آن نتوانند از آب استفاده کنند نباید آب‌بها پرداخت کنند. 

نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در سفر اخیر ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به شهرستان‌های میاندوآب و چهاربرج و باروق هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی و ساخت مسکن روستایی به هر سه شهرستان اختصاص داده شد. 

به گزارش ایرنا تاکنون ۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ۹۰ هزار هکتاری میاندوآب به آبیاری نوین تجهیز شده‌ است.