به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر غلامعلی جاودان روز شنبه در نشست مدیران امور شاهد و ایثارگر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور بدون اشاره به اطلاعات بیشتری در این خصوص ادامه داد: در آیین نامه آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر به مواردی همچون ثبت نام و اخذ امتحانات بدون دریافت وجه، انتخاب واحد و حذف اضافه، مرخصی و تغییر رشته و ارزیابی تحصیلی و بهرهمندی جانبازان، آزادگان و فرزندان و همسران آنان همانند فرزندان و همسران شهدا از مزایای نقل و انتقالات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخته شده است.
وی بیان کرد: همچنین تاکنون افزون بر ۲۵۰ پرونده دانشجویان شاهد و ایثارگر انصرافی، مرخصی و مشروطی در حوزه وزارت بهداشت بررسی شده است.
مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: اساسنامه طرح شاهد و ایثارگر در جلسه ۲۴ آذر سال ۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شده است و در برخی موارد نیازمند اصلاح و بازنگری است که در این خصوص موارد پیشنهادی ارائه شده است.
وی گفت: وظیفه ما تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص توانمند و کارآمد بوده تا بتوانیم در مسیر رشد و تعالی کشور درعرصههای مختلف گام برداریم.
دانشجویان شاهد و ایثارگر از نظر علمی و آموزشی شاخص هستند
مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر در بسیاری از رشتهها از وضعیت آموزشی قابل قبولی برخوردار هستند و در بسیاری از رشته ها نه تنها اختلاف قابل توجهی با دیگر دانشجویان ندارند، بلکه جزو شاخصهای علمی و آموزشی بودهاند.
دکتر سید روحالله هاشمینژاد افزود: موضوع دیگر در خصوص سطح دانشجویان شاهد و ایثارگر بوده که تفاوت آنچنانی با دیگر دانشجویان ندارند و نباید نگاههای نادرست در این خصوص داشته باشیم.
همایش مدیران امور شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه مشهد در تاریخ یکم مرداد ماه جاری در مرکز بینالمللی همایش های شهدای سلامت دانشگاه برگزار شد.