کرمانشاه - ایرنا - فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به تغییر فضای فرهنگی و دینی مردم ایران با پخش و انتشار یک سرود دینی، گفت: مردم ما تشنه و پذیرای کارهای فرهنگی، هنری و دینی هستند و ما در طول این چهل سال از این بستر اعتقادی مردم برای نشر ارزش های دفاع مقدس و انقلاب خوب استفاده نکرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار«بهمن ریحانی» روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس استان کرمانشاه که در سرسرای شهید قاسم سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: ما در طول این ۴۳ سال عمر انقلاب، هر سال شاهد صدها چالش سیاسی، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی بوده ایم که دشمنان علیه نظام به وجود آورده اند و اگر حضور در صحنه مردم ایران اسلامی نبود، ما نمی توانستیم بر همه آنها غلبه کنیم و پیروز شویم.

وی گفت: مردم ما شاید به برخی از مدیریت و مسائل اقتصادی و فرهنگی و سیاسی گله مند باشند، اما انصافا هیچ وقت عقبه زیبای خود از پشتیبانی نظام و انقلاب را فراموش نکرده اند و هر جا لازم بود در دفاع از انقلاب حضور پیدا کرده اند و ثروت و همه داشته های ما نیز همین حضور مردم پای انقلاب و اسلام است.

سردار ریحانی در ادامه مهمترین مسئولیت مسئولان را مردم‌داری و نگهداری از آنها عنوان کرد و گفت: در دوارن دفاع مقدس و همچنین صدها چالشی که در طول انقلاب دشمنان برای کشور ما ایجاد کرده‌اند، ما شاهد بودیم، سه چیز نظام ما را  در مقابل آنها پیروز نگه داشت اول فصل و الخطاب بودن ولی فقیه چه در دوران مقام معظم رهبری و چه در زمان حضرت امام (ره) و  ولایت مداری مردم "دوم" حضور مردم در صحنه ها و ایام الله ها مانند ۲۲ بهمن  و سوم حفظ اتحاد و یکپارچگی در کشور، بود و تا زمانی که ما این سه اصل را رعایت کنیم هیچگاه کشور ما در مقابل هجمه ها و توطئه ها دشمنان آسیب نخواهد دید.

وی تاکید کرد: کشورهای دیگر از یک داستان کوچک مانند پطروس فداکار، به جوانان و جامعه شان درس ایثار و فداکاری می دهند اما ما در کشورمان هزاران داستان، خاطره واقعی و بزرگ و برجسته برای انتقال فرهنگ خودگذشتگی و ایثار و فداکاری داریم که فقط باید هنر انتقال آنها به نسل حاضر و آینده داشته باشیم و از برنامه روتین گرامیداشت های معمول خارج شویم.

فرمانده سپاه نبی اکرم ص) استان کرمانشاه در ادامه به سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد و فداکاری مردم کرمانشاه در این عملیات اشاره کرد و گفت: اگر فداکاری و ایثار و خودگذشتگی مردم و رزمندگان در دوران دفاع مقدس به درستی در کشور تبیین و تحلیل شود ما خیلی از مشکلات را نخواهیم داشت و فرهنگ ایثار و شهادت خودبه خود منتقل می شود زیرا جامعه خودش بستر اعتقادی و دینی را دارد و این را در نشر یک سرود دینی در روزهای اخیر در جامعه دیدیم.

سردار ریحانی در ادامه با بیان اینکه اگر ما در دوران دفاع مقدس بدون هیچ امکانات و تجهیزات نظامی در مقابل دشمنان پیروز شدیم به خاطر ایمان، اعتقادات و پشتیبانی مردم بود، تصریح کرد: امروز اگر ما تجهیزات و امکانات نظامی که جزو سرآمدان جهان در آنها هستیم، مردم را نداشته باشیم موفق نخواهیم شد پس مهم ترین رسالت ما حفظ مردم و فرهنگ آنها در دفاع از آرمان ها و ارزش های شهدا است زیرا آنان داری تاریچخه و عقبه بسیار زیبای در این خصوص هستند.

آیین سالروز عملیات بزرگ مرصاد پنجم مرداد ماه در مرکز فرهنگی مرصاد برگزار می شود

وی در ادامه سخنان خود گفت: یادواره عملیات بزرگ و حماسه آفرین مرصاد روز چهارشنبه هفته جاری ساعت هشت و نیم صبح در مرکز فرهنگی مرصاد با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.

سردار ریحانی در ادامه سخنران امسال مراسم سالروز پیروی عملیات مرصاد را سردار دریادار پاسدار «علی فدوی» جانشین فرماندهی سپاه پاسداران اعلام کرد.

کرمانشاه ۳۰ هزار ایثارگر دارد

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.