محمد دهقان بنادکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبارات طبق مقررات برای اجرای طرحهای مختلف بر حسب نیاز و اولویت بین دستگاهها توزیع میشود.
وی ادامه داد: اعتبارات استانی امسال طبق قانون بودجه به ۲ بخش تقسیم شده که بخشی در اختیار استان و بخشی در اختیار شهرستان است که بر اساس مقررات اقدامات لازم به عمل میآید .
وی با بیان اینکه امسال محدودیت فصل نداریم و با توجه به اینکه در خصوص برخی دستگاهها هنوز برای اعتبارات آنها تصمیم گیری نشده بیان کرد: تعداد پروژههای نهایی مشخص و اعلام میشود.
این مسئول اظهار کرد: پروژههای نیمه تمام از محل اعتبارات دولتی و خیری بیش از ۵۰ مورد در بخشهای مختلف در شهرستان وجود دارد که از نظر تعداد بیشتر آموزشی است و برآورد دقیق بودجه برای تکمیل آنها در حال بررسی است.
دهقان به اهمیت همکاری خیران و بخش خصوصی برای اجرای طرحهای مختلف در شهرستان اشاره کرد و گفت: زمینه برای مشارکت علاقهمندان برای سرمایهگذاری و کمک به دولت فراهم است.
فرماندار مهریز بیان کرد: هماکنون طرحهای مختلف عمرانی در شهر و مناطق روستایی در زمینههای مختلف وجود دارد که از محل اعتبارات دولتی و خیران پیگیری و اقدام میشود.
دهقان از خیران، بخش خصوصی و فعالیت مدیران که برای جذب اعتبارات و اجرای طرحها و برنامه های مختلف در شهرستان همکاری دارند قدردانی کرد و تداوم آن را خواستار شد.
وی به موقعیت خاص جغرافیایی شهرستان، شرایط مناسب آب و هوایی و داشتن زمینه لازم برای سرمایه گذاری با مشارکت بخش خصوصی و خیران اشاره کرد و از تمامی تلاشهایی که تاکنون صورت گرفته قدردانی کرد.
مهریز یکی از شهرستانهای ۱۱ گانه استان یزد است که در ۳۰ کیلومتری جنوب مرکز استان و در کنار جاده بینالمللی شمال به جنوب کشور( تهران ، بندر عباس ، یزد و کرمان) قرار دارد و از شمال به بخش مرکزی یزد، از شرق به بخش مرکزی بافق و بخش مرکزی شهرستان شهربابک استان کرمان، از سمت جنوب به شهرستانهای خاتم و سیرجان و از سمت غرب به بخش نیر شهرستان تفت و نیز شهرستانهای ابرکوه و تفت محدود است .
ادامه ارتفاعات شیرکوه در بخش غربی شهرستان موجب تشکیل سفرههای غنی آب زیرزمینی و تعدیل هوای آن نسبت به دیگر نقاط استان یزد شده است و یک بخش مرکزی، پنج دهستان به نامهای ارنان، بهادران، تنگ چنار، میانکوه و خورمیز و ۴۶۸ آبادی دارد و ۴۶ روستای بخش مرکزی آن دارای شورای اسلامی و دهیاری مصوب است.
این شهرستان با داشتن آب و هوای مناسب، شرایط بسیار خوبی را برای کشت انواع محصولات باغی و زراعی از قبیل پسته، گردو، بادام، انجیر، آلو، زردآلو، گندم و جو فراهم آورده و یکی از مهمترین مراکز کشت پسته با بیشترین میزان تولید در استان تلقی میشود.
بنای اولیه شهرستان مهریز را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی نسبت دادهاند و آب و هوای آن معتدل و بیابانی است و این منطقه با شرایط خاص جغرافیایی و موقعیت طبیعی در حاشیه کویر از گذشته برای کاروانهای تجاری شاهراهی حیاتی ساخته است.
مهریز با قابلیتهای تفریحی، گردشگری از جمله باغ جهانی پهلوانپور، چشمه زیبای غربال بیز، منطقه تفریحی کوهریگ و آثار باشکوه تاریخی خشتی و غیره همواره پذیرای خیل کثیری از گردشگران داخلی و خارجی است و از مهمترین صنایع دستی آن میتوان از قالیبافی، آهنگری، سریشم، گیوهبافی، سبدبافی و چاقوسازی نام برد.
مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی و افزون بر پنج هزار نیرو در واحدهای تولیدی است .