به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا؛ نخستین دوره آئین تقدیر از هنرمندان تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
اجرای این مراسم را فرزاد حسنی و نورا هاشمی بر عهده داشتند و این رویداد با کمترین سخنرانی و اهدای جوایز بخشهای مختلف در شامگاه اول مرداد ماه به برگزیدگان و امید به برگزاری در اداوار آتی به ایستگاه پایانی رسید.
هنرمند؛ درختی است که به بار نشستنش سالها طول میکشد
امید معلم دبیر و فرزند زندهنام علی معلم به عنوان پایهگذار نخستین آئین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) در این مراسم ضمن تقدیر از حاضران در مراسم و تاکید بر این مهم که برگزاری این رویداد آرزوی دیرینه پدر بود خاطرنشان کرد: واقعیت آن است که جامعه ما جامعهای است که همواره در آن هنرمندان ما در معرض آسیب قرار دارند.
وی یادآور شد: باید گاهی یادآوری شود که هنرمند مانند درختی است که سالها طول میکشد به بار بنشیند. ما باید یاد بگیریم که چطور از هنرمندانمان تقدیر کنیم. شاید دلیل چنین رویدادهایی همین باشد.
یاد گرفتیم بیشتر انتقاد کنیم تا یاد بگیریم
در این سالها یاد گرفتیم بیشتر انتقاد کنیم تا یاد بگیریم ارزش هنرمندان را حفظ کنیم. امروز بیش از هر زماین لازم است تا حداقل خودمان قدر بدانیم
معلم خاطرنشان کرد: در این سالها یاد گرفتیم بیشتر انتقاد کنیم تا یاد بگیریم ارزش هنرمندان را حفظ کنیم. امروز بیش از هر زماین لازم است تا حداقل خودمان قدر بدانیم.
دبیر جشن حافظ افزود: هدف از شکل گیری جشن تئاتر و موسیقی علی معلم در یک مصرع یا بیت حضرت حافظ بگنجد که سروده «عاقلان نقطه پرگار وجودند، ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند». ما نیازمند عشق در این جامعه هستیم.
فرزند زندهنام علی معلم تصریح کرد: می دانم که عرصه موسیقی و تئاتر مدت هاست مهجور مانده است و پدر همیشه میخواست تئاتر که یکی از بهترین هاست و موسیقی که بهترین در دنیاست مورد توجه قرار بگیرد. امیدوارم در آینده نزدیک این نهال تبدیل به سرو بلندی مانند جشن سینمای حافظ شود.
معرفی برگزیدگان بخشهای مختلف موسیقی و تئاتر علی معلم
در ادامه و پیش از معرفی برگزیدگان دو بخش موسیقی و تئاتر؛ از تعدادی از هنرمندان جانباز در عرصه موسیقی تقدیر به عمل آمد. سپس برگزیدگان بخش تئاتر و موسیقی علی معلم معریف شدند.
جایزه استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) به سمن قناد اهدا شد.
جایزه بخش بهترین تنظیم ایرانی را حسام ناصری برای قطعه «عروج» از آن خود کرد.
محمد رحمانیان برای نمایشنامه «شب سال نو» تندیس حافظ بهترین نمایشنامه نویس را کسب کرد که آن را به دیگر کاندیدهای این بخش اهدا کرد.
بهروز صفاریان برای قطعه «من رو بشناس» تندیس بهترین تنظیم پاپ را از آن خود کرد.
تندیس حافظ بهترین دستاورد فنی به سارا اسکندری برای گریم «رویای یک شب نیمه تابستان» رسید.
تندیس حافظ بهترین آهنگساز ایرانی و تلفیقی اهدا شد به پویا سرایی برای قطعه «بغض».
تندیس حافظ بهترین کارگردانی را کارگردانان نمایش «لانچر ۵»، پویا سعیدی و مسعود صرامی از آن خود کردند.
حامد دهقان و امیر ماهان برای قطعه «عاشقی ممنوع» تندیس حافظ بهترین آهنگساز پاپ را به دست آوردند.
تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد به سجاد افشاریان برای نمایش «بک تو بلک» رسید.
محمدسعید میرزایی برای قطعه «فصل پریشانی» تندیس بهترین ترانه را از آن خود کرد.
تندیس حافظ بهترین خواننده پاپ به رضا بهرام برای قطعه «عاشقی ممنوع» و فرزاد فرزین / ایلیاس (خواننده کشور ترکیه) برای «ماسک» اهدا شد.
تندیس حافظ بهترین بازیگر زن را الهه شهپرست برای تئاتر «رگ» به دست آورد.
سالار عقیلی تندیس حافظ بهترین خواننده ایرانی و تلفیقی را برای قطعه «ققنوس» کسب کرد.
تندیس حافظ بهترین قطعه سال نیز به علیرضا قربانی برای قطعه «عروج» اهدا شد.