به گزارش خبرنگار ایرنا، نقی سیاهکالی مرادی روز یکشنبه در نشست سورای عالی مهارت استان قزوین افزود: این در حالی است که دانش آموزان محصل در رشته های فنی و حرفه ای و کار دانش به دلیل فراگیری مهارت بهتر راهی بازار کار می شوند.
این مسوول اظهار داشت: باید با تبیین درست شرایط، خانواده ها را این باور رساند که تنها مسیر موفقیت در حوزه علم آموزی، تحصیل در رشته های تجربی و ریاضی نیست.
وی اظهار داشت: براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید ۴۸ درصد دانش آموزان به سمت و سوی رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش سوق داده شوند که این رقم در استان قزوین ۴۲ درصد است که نسبت به میانگین کشور در وضعیت بهتری قرار داریم.
این مسوول همچنین گفت: با استفاده از ظرفیت صنایع و واحدهای تولیدی به دنبال ایجاد هنرستان های فنی و حرفه ای در محیط های واقعی کار هستیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین یادآور شد: ۱۱۵ واحد هنرستان و مدرسه کاردانش در استان قزوین وجود دارد که ۱۸ هزار و ۷۷۵ دانش آموز در ۷۵ رشته تحصیلی در آنها به تحصیل می پردازند.
این مسوول اظهار داشت: تلاش می کنیم تا دانش آموزان پیش از دریافت مدرک دیپلم یک مهارت و تخصص را فرابگیرند تا در یافتن کسب و کار به مشکل برنخورند که برای تحقق مناسب این هدف باید امکانات و تجهیزات آموزشی ما نیازمند بروزرسانی هستند و در این حوزه باید اعتبارات لازم به آموزش و پذورش تخصیص داده شود.