به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدتقی شاهچراغی عصر یکشنبه در نشست با دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای قم، در تالار امام جواد (ع) استانداری همچنین افزود: بخش عمدهای از نیروهای انقلابی در حوزههای علمیه هستند.
وی ادامه داد: فارغ از حوزههای علمیه، در میان افراد غیرمعمم و دانشگاهیان استان نیز ظرفیتهای زیادی برای توانمندسازی نیروهای انقلابی و تربیت کادر انقلابی، متناسب با نیازها و اقتضائات کشور وجود دارد.
استاندار قم با تاکید بر اینکه حوزه علمیه ظرفیت بینظیری برای تربیت کادر انقلابی دارد گفت: با مدیر حوزههای علمیه در خصوص ارائه یک مدلی برای تربیت نیروهای انقلابی صحبتهایی را انجام دادهایم، ضمن آنکه ما نیز در دولت روشهایی را مطرح کردهایم.
شاهچراغی یادآور شد: سپاه و نیروی انتظامی مراکز آموزشی تحت عنوان امامت را در قم و برخی مناطق دیگر ایجاد کردهاند، که کارهای خوبی در زمینه تربیت نیروهای انقلابی، مستعد و توانمند انجام میدهند.
استاندار قم در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه باید برای هر موضوعی پیوست فرهنگی داشته باشیم بیان داشت: در مورد مسائلی مانند حجاب و عفاف و سگ گردانی، تاثیر اقدامهای سلبی خیلی محدود است، ضمن اینکه در جای خودش نیز ضرورت دارد.
وی ایجاد یک سازوکار برای برای هماندیشی نهادهای فرهنگی و دانشگاهی را ضروری ذکر کرد و افزود: غیر از دفاتر نمایندگی رهبری در دانشگاهها، مجموعههای دیگر نیز که متشکل از انسانهای مومن، متدین، خوشفکر، باانگیزه، عالم و صاحب نظر هستند نیز باید در امور فرهنگی بخشهای مختلف جامعه بهویژه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سهیم و دخیل باشند.
استاندار قم همچنین در بخش دیگری از سخنان با اشاره به این نکته که مسائل استان باید در همه ابعاد مورد توجه قرار گیرد گفت: نمیتوانیم اقتصاد استان را نادیده بگیریم، و بگوییم که قم صرفا یک مرکز اسلامی است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه زندگی مردم و نیازمندیهایی که دارند نیز باید دیده شود خاطرنشان کرد: در یک مقطعی، مسائل اقتصادی استان روی موضوع صنعت متمرکز شده است، اما صنعت فارغ از مزایا، گرفتاریهایی را نیز دارد.
شاهچراغی بیان کرد: رویکرد ما به مساله صنعت در قم باید با محوریت موضوعهایی مانند زیارت و گردشگری مذهبی، حرم حضرت معصومه (س)، مسجد جمکران و همچنین مرکزیت انقلاب باشد.