ابراهیم ویسی روز دوشنبه در حاشیه شورای اداری شهرستان ایرانشهر در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مطالبات مالیاتی در سیستان و بلوچستان زیاد داریم اینها سنواتی است سالانه که باید ٣٠ درصد از معوقات را وصول کنیم که متاسفانه خیلی از افرادی هستند که کارت پیله وری و یا کارت بازرگانی موقت دارند و یا کارت خود را اجاره دادند که دسترسی به آنها مشکل است.
وی از عدم جذب قیر رایگان در سال گذشته از سوی دستگاه های اجرایی در سیستان و بلوچستان انتقاد کرد و گفت: متاسفانه در سال ۱۴۰۰ جذب قیر رایگان در استان صفر بوده که این با توجه به نیاز استان درست نیست.
مدیرکل دیوان محاسبات سیستان و بلوچستان افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران در اعطای بودجه؛ استان را به طور ویژه در نظر گرفته اما متاسفانه یکی از چالشهای پیش رو در چند سال اخیر عدم توانایی برخی مدیران در جذب و حتی هزینه کردن اعتبارات است.
وی بر تعامل بیشتر دستگاه های اجرایی جهت ارائه خدمات مطلوب به مردم تاکید کرد و اظهارداشت: مدیران دستگاه های اجرایی نسبت به تکمیل طرح های نیمه تمام و رها شده احساس مسوولیت کنند.
ویسی فلسفه وجودی دیوان محاسبات را نظارت بر عملکرد دستگاه ها و پاسداری از بیتالمال عنوان کرد و گفت: با دستگاه های که بیت المال و اعتبارات اختصاص یافته را حیف و میل کنند طبق قانون برخورد میشود.
حدود ۲۴۰۰ تن قیر رایگان بین شهرهای هدف بازآفرینی شهری سیستان و بلوچستان توزیع شد
به گزارش ایرنا، این در حالیست که معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان روز سه شنبه ۲۸ تیر در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال حدود ۲هزار و ۴۰۰ تن قیر رایگان از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ شرکت بازآفرینی شهری بین شهرداریهای ۱۲ شهر استان برای آسفالت معابر محلات مورد هدف باز آفرینی شهری توزیع شد.
ابوالفضل مهدیار افزود: شهرداریهای ۱۲ شهر زاهدان، زابل، جالق، بنجار، دوست محمد، ادیمی، محمدآباد، سراوان، میرجاوه، سوران و زهک موظف اند سهمیه قیر را صرف معابر فاقد آسفالت کنند.
وی حاشیه نشینی را یکی از چالش های مهم شهری این استان برشمرد و گفت: این اداره کل در راستای اجرایی شدن سیاست های محرومیت زدایی از چهره محلات حاشیه شهرهای استان علاوه بر تخصیص قیر رایگان به شهرداری ها، پروژه های بازآفرینی شهری را در حاشیه شهرهای زاهدان، زابل، خاش و سراوان در دست اقدام دارد.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان وبلوچستان بیان کرد: تلاش این اداره کل با اجرای پروژه های بازآفرینی شهری خلق فضاها و مکان های شهری مناسب با هدف رسیدن به توسعه پایدار در محلات هدف باز آفرینی شهری است.