دکتر «افشین قاسمی» روز سهشنبه به ایرنا افزود: جذب بیمار خارجی یکی از اولویت های هیات مدیره بیمارستان بیستون بوده و طرح ها و برنامه های متنوعی در این خصوص داریم.
وی اضافه کرد: در سال جدید برای جذب بیماران بین الملل در خارج از مرزهای ایران، با شرکت در نمایشگاههای خارجی(نمایشگاه سلیمانیه) و نمایشگاه بین المللی تهران، تبلیغات در روزنامه های محلی اقلیم کردستان و برگزاری نشستهایی در حضور سران اقلیم کردستان با حضور مدیرعامل و ریاست و هیئت مدیره و جلساتی در اتاق بازرگانی استان، در جهت جذب گردشگر سلامت، اقدامات مثبتی انجام گرفته است.
رییس بیمارستان بیستون در ادامه گفت: همچنین این بیمارستان در نظر دارد با بروزرسانی سایت بیمارستان و انعکاس خدمات در خارج از مرزها و اخذ قرارداد با شرکتهای گردشگری موجبات افزایش گردشگران خارجی و توسعه گردشگری سلامت استان را فراهم آورد.
قاسمی با بیان اینکه بیمارستان بیستون روزانه ظرفیت پذیرش ۱۰ الی ۱۲ بیمار خارجی را دارد، افزود: کل موارد بیماران بین الملل در سال گذشته ۱۳۰ بیمار بوده است که این امار در چهار ماه سپری شده از سال جاری به ۴۶ مورد افزایش پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: از میان آمار بیماران پذیرش شده در حوزه بین الملل ، ۵۰ درصد مراجعان بیماران چشمی هستند، ۲۲ درصد جراحیهای عمومی، ۱۷ درصد جراحی قلب و عروق و ۱۱ درصد جراحی مغز و اعصاب میباشند.
به گزارش ایرنا؛ بیمارستان تخصصی بیستون به عنوان بزرگترین بیمارستان خصوصی استان کرمانشاه در زمینی به مساحت ۲ هکتار و زیربنای ۱۸هزار و ۵۰۰ متر مربع از سال۱۳۷۸ شروع به فعالیت کرده و در آغاز دارای ۱۵۰ تخت و بخش های جراح، زنان، اورژانس، آزمایشگاه رادیولوژی، فیزیوتراپی، زایشگاه، اطفال و نوزادان بود. در سال ۱۳۸۲ بخش های ICU,CCU و درمانگاه تخصصی چشم و در سال ۱۳۸۹ بخش های جراحی قلب و ICU قلب و آنژیوگرافی و در سال ۱۳۹۰ تعداد تخت ها به علت توسعه فضای فیزیکی بیمارستان و احداث بخش های جدید به ۲۱۵ تخت افزایش یافت.
در حال حاضر این بیمارستان با داشتن ۲۱۵ تخت به عنوان یک بیمارستان عمومی با پوشش درمانی بسیار وسیع می باشد و مجهزترین بیمارستان خصوصی در غرب کشور می باشد که به منظور تامین و حفظ سلامت در زمینه همه بیماری ها به دلیل حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص در تمام زمینه ها ارائه خدمت می کند. با نگاهی به چشم انداز و افق ۱۰ ساله این بیمارستان مجوز افزایش تخت های بستری را از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تا ۲۶۰ تخت اخذ نموده است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از چهار هزار تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.