شاهرود - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود گفت: ذهنیت مردم نسبت به ساده و خفیف بودن ابتلا به سویه جدید کرونا نادرست است، چراکه عوارض این بیماری سال‌ها بعد مشخص می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین شیبانی عصر دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به ورود کشور به موج هفتم کرونا اظهار داشت: حدود ۶ هفته پیش در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تعداد مراجعان سرپایی و بستری کرونایی به صفر رسید، اما به دلیل عادی‌انگاری، برگزاری مراسم در فضاهای کوچک و کاهش استقبال از واکسن در ۱۰ روز گذشته تاکنون سیر افزایشی ابتلا را شاهد هستیم.

وی با تأکید بر هوشیاری مردم برای مقابله با کرونا تصریح کرد: در مدت یک هفته گذشته تعداد مراجعان به مراکز واکسیناسیون در شرق استان سمنان هفت برابر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، تصور نسبت به ساده بودن سویه جدید کرونا را نادرست خواند و افزود: سیر این بیماری در افراد متفاوت است و عوارض آن ۵۰ سال بعد مشخص می‌شود؛ پس اگر قرار است پادتن در بدن تولید شود، این کار با واکسن و نه ابتلا به بیماری باشد.

شیبانی به عملکرد ۶ ماه گذشته دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز اشاره و ابراز کرد: راه اندازی بخش جراحی قلب یکی از مهمترین اقدام‌ها و گامی در راستای راه‌اندازی مرکز قلب شاهرود است و در این مدت تاکنون ۶۰ عمل جراحی قلب در این بخش انجام شد.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی بخش بازتوانی قلب با کمک ۱۰ میلیارد ریالی خَیران، راه‌اندازی پایگاه اورژانس ۱۱۵ فرومد، دریافت موافقت با احداث پایگاه اورژانس جاده‌ای سطوه، افتتاح همراه سرای بیماران با ۱۲ واحد در بیمارستان امام حسین (ع) با کمک خَیران و راه‌اندازی دوباره کلینیک دندانپزشکی بیمارستان بهار از جمله این موارد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به تکمیل، به‌روزرسانی و ادامه فعالیت مرکز ناباروری این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: این مرکز دارای ۷۰۰ پرونده و سه نوزاد حاصل از «آی وی اف» و یکی از معدود مراکزی است که عمل میکروسکوپی ناباروری مردان را انجام می‌دهد.

شیبانی ادامه داد: افتتاح آموزشگاه بهورزی و مرکز جامع خدمات سلامت روستای قلعه نو خرقان، فعال‌سازی سامانه‌های آموزش مجازی برای دانشجویان، افتتاح ۲ خوابگاه دانشجویی به ظرفیت ۵۰۰ نفر، تبدیل وضعیت ۳۲۰ نفر از کارکنان دانشگاه، مستندسازی زمین‌ها و ساختمان‌های دانشگاه و خرید دستگاه‌های مورد نیاز بیمارستان‌ها با کمک خَیران در این مدت انجام شد.

وی درباره امور در دست انجام نیز یادآور شد: راه‌اندازی بیمارستان میامی طرح بسیار مهمی است، تاکنون ۲ سری تجهیزات پزشکی این بیمارستان وارد شده است.

شیبانی با بیان اینکه بخش‌های اسکوپی، یُددرمانی و الکتروفیزیولوژی قلب نیز در آینده راه‌اندازی می‌شود، افزود: یکی دیگر از برنامه‌های مورد نظر توسعه گردشگری پزشکی و بین المللی سازی دانشگاه از طریق جذب دانشجوی خارجی و همکاری‌های بین المللی است.

وی یادآور شد: ایجاد دانشکده‌های دندانپزشکی، فناوری‌های نوین و داروسازی و نیز پردیس فناوری‌های سلامت نیز در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

دانشکده‌های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از هزار و ۸۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال هستند.

شهرستان‌های شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.