« رضا مرادی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بررسی آخرین خروجی مدلهای پیش بینی نشان دهنده افزایش ناپایداریهای همرفتی از فردا چهارشنبه در استان است که کم و بیش تا روزهای ابتدای هفته آینده نیز تداوم دارد.
وی بیان کرد: تحت تاثیر این ناپایداریها در ساعات بعدازظهر فردا چهارشنبه رشد ابر و وقوع رگبارهای پراکنده و رعدوبرق و وزش باد در برخی مناطق استان بویژه نوار شرق و مناطق مرکزی استان تا ساعاتی از شب محتمل است.
معاون توسعه پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: در روزهای پنجشنبه و جمعه ناپایداریها افزایش یافته و در مناطق بیشتری از استان احتمال رگبار و رعدوبرق و در مناطق مستعد احتمال تگرگ و وزش باد شدید موقتی و احتمال گردوخاک پیش بینی شده است.
مردای اظهار داشت: عمده این ناپایداریها در ساعات بعدازظهر و ساعاتی از شب است و کم و بیش تا اواسط هفته آینده تداوم دارد.
وی گفت: به دلیل ویژگیهای رگبارهای فصل تابستان امکان شدت گرفتن نقطهای بارشها و ایجاد روان آب و وقوع سیلاب در برخی از مسیلها و رودخانههای فصلی و آبگرفتگی معابر دور از انتظار نیست، هر چند که این بارشها از نظر شدت و مکان وقوع از پراکندگی زیادی برخوردار است.
معاون توسعه پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان مرکزی افزود: همچنین امکان خسارات به محصولات کشاورزی در مناطقی که سلولهای بارشی شکل می گیرند وجود دارد.
مردای بیان کرد: به دلیل تقویت جریانات شرقی در بیابانهای مناطق مرکزی کشور طی ساعات عصر روز چهارشنبه امکان تشدید پدیده گردوخاک در استان از عصر چهارشنبه تا صبح پنجشنبه نیز پیش بینی شده است.
بیش از ۲۰۰ میلیمتر بارندگی در سال زراعی جاری، ( اول مهرماه پارسال) تاکنون در استان مرکزی به ثبت رسیده است.