تهران- ایرنا- براساس گزارش وزارت امنیت میهن ایالات‌متحده درآمد قاچاق انسان در مرز آمریکا و مکزیک به عنوان مرگبارترین نقطه مرزی جهان، در حال حاضر از ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۱۳ میلیارد دلار رسیده‌است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه نیویورک تایمز، با افزایش تقاضا برای ورود غیرقانونی به آمریکا، راه برای قاچاقچیان انسان باز شده و آمار جرایم سازمان‌یافته و پیامدهای مرگبار آن رو به افزایش است.

در آخرین نمونه مرگبار از قاچاق انسان در مرز میان آمریکا و مکزیک، ماه گذشته جسد ۵۳ مهاجر در "سن آنتونیو" ایالت تگزاس پشت یک تریلر، کشف شد.  

به گفته مقامات فدرال، در حالی که مهاجران مدت‌هاست از خطرات آدم ربایی و اخاذی در شهرهای مرزی مکزیک آگاه هستند، این دست حوادث مرگبار در مرز میان مکزیک و آمریکا رو به افزایش است.

براساس گزارش ها، در سال گذشته بیش از پنج هزار و ۴۶ نفر به اتهام قاچاق انسان دستگیر و متهم شدند، درحالیکه این رقم در سال ۲۰۱۴ دو هزار و ۷۶۲ نفر بوده است.

به گفته «گوادولوپ کریا کابریرا» کارشناس قاچاق در دانشگاه جورج میسون ویرجینیای آمریکا، قاچاقچیان انسان معمولا چهار هزار دلار برای هر مهاجر آمریکای لاتین و ۲۰ هزار دلار برای ساکنان آفریقا، اروپای شرقی یا آسیا دریافت می کنند.

«پاتریک لچلایتنر» معاون موقت اداره مهاجرت و گمرک آمریکا سال گذشته به کنگره گفت که درآمد قاچاقچیان انسان از سال ۲۰۱۹ به طرز شگفت انگیزی چندبرابر شده و آن را به یک محل درآمد بسیار پولساز تبدیل کرده است.

براساس تحقیقات وزارت امنیت میهن ایالات متحده شرکت‌های فعال در زمینه قاچاق انسان تیم‌های متخصص در زمینه لجستیک، حمل‌ونقل، نظارت، خانه‌های مخفی و حسابداری دارند که درآمد آنها در حال حاضر از ۵۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۱۳ میلیارد دلار رسیده است.

بر اساس مطالعه اخیر سازمان ملل مرز زمینی میان آمریکا و مکزیک "مرگبارترین" نقطه مرزی جهان لقب گرفته است.

 مطالعه آژانس بین المللی مهاجرت نشان می دهد که در سال گذشته میلادی تعداد ۷۲۸ مهاجر در گذرگاه مرزی آمریکا و مکزیک جان خود را از دست داده یا مفقود شده اند و به همین دلیل  این گذرگاه عنوان مرگبارترین نقطه مرزی جهان را از آن خود کرده است.

این سازمان همچنین اعلام کرد به دلیل مشکل جمع آوری اطلاعات، این تعداد می تواند بیشتر از آمار رسمی باشد.