به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، تسهیل صادرات محصولات دانش بنیان و خلاق یکی از اصلیترین اولویتها در ورود به بازارهای صادراتی و خلق ارزش افزوده است. ارایه خدمات موثر و مفید به شرکت های دانش بنیان با هدف حضور قدرتمند در بازارهای جهانی از ضروریات است که می تواند به رونق مالی شرکت های دانش بنیان کمک کند.
ارایه خدمات مدیریت صادرات
براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از اصلیترین اولویتهای این معاونت، حمایت از ورود شرکتها به بازارهای بینالمللی برای خلق ارزش افزوده اشتغال و افزایش صادرات است و معاونت علمی و فناوری این مهم را با پیادهسازی راهکارهای مختلفی تحقق میبخشد و زمینه را برای ورود محصولات ایرانساخت به بازارهای هدف، فراهم میکند.
بر همین اساس حمایت از حضور نمایشگاهها در رویدادهای بینالمللی، ارایه خدمات حمایتی، مشاورهای و ارزبابی، توسعه شرکتهای تسهیل کننده مسیر صادرات محصولات ایرانساخت از همین سازوکارها به شمار میشود.
با تکیه بر تجربه های موفق در حوزه های تجاری سازی و شناسایی بازارهای هدف و اجرای برنامه های مختلف در سطح بین الملل و همچنین ارتباطات موفق بین الملل، خدمات مدیریت صادرات به شرکت های دانش بنیان ارایه میشود. این خدمات را شرکت راهبر تجارت هوشمند هیراد در بخش مدیریت صادرات شامل برنامه ریزی و اجرای برنامه جهت کشف و استفاده از فرصت های تجاری و فروش محصولات به خریداران خارجی ارایه میکند.
شرکت هیراد ضمن تفاهم با شرکت های تولیدکننده حوزه سلامت، در خصوص ایجاد و توسعه دپارتمان توسعه صادرات در شرکت ها با همکاری شرکت های تولیدکننده، نسبت به خودکفایی شرکت ها در خصوص برنامه های صادراتی اقدام می کند. این مجموعه، آمادگی مجموعه ها را جهت صادرات ارزیابی می کند و نقاط ضعف و قوت آن ها را در گزارشی به آن ها ارائه می دهد.
تاکنون خدمات مدیریت صادرات به ۴۵۰ شرکت ارایه شده است که مشخصا نقش بسزایی در صادرات محصولات به کشورهای دیگر داشته و برای کشور ارزآوری رقم خورده است.
در مجموعه شرکت راهبر تجارت هوشمند هیراد تاکنون ۱۱ فرصت شغلی ایجاد شده است که این معطوف به فرصت های شغلی مستقیم است زیرا توسعه صادرات منجر به اشتغال آفرینی به مراتب بیشتری می شود.